Цена: 50.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition
Код на продукта: Optimum Nutrition Creatine Powder 600 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 600 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Optimum Creatine powder

Креатинът е важна съставка за всеки активно трениращ човек. Ето защо е необходимо да се използва спортна хранителна добавка, която е в състояние да предостави достатъчно количества от него. Дългогодишните тестове и изследвания са показали, че приемът на креатин е най-ефективен,когато се съдържа в продукт на прах. Поради тази причина е създаден един от възможно най-качествените и най-мощни артикули на пазара за спортни добавки Creatine powder.

В него може да бъдат открити 5 грама в доза от 100% чист креатин монохидрат. Creatine powder е произведен по специален патентован начин, благодарение на който Вие получавате един продукт под формата на безвкусен прах. Уникалната му формула позволява той да бъде разбъркан бързо и лесно в течност по Ваш избор. Разбира се желателно е това да е сок или най-добре – вода.  Характерното за Creatine powder е, че няма да получите утайка на дъното на чашата – нещо, което принципно е  изключително неприятно.

Като съставка креатинът е възможно да има неприятен и дори груб вкус. Разбира се това не би спряло истинските фитнес маниаци да го приемат. Въпреки това Creatine powder Ви спестява това недотам приятно изживяване. Ефектът е постигнат, благодарение на микронизирането на креатина в този уникален продукт.

Какво има под „капака” на Creatine powder? Въпрос, който определено сте си задали досега. Казано накратко: всичко възможно най-висококачествено, от което се нуждаете за една изключително ефективна тренировка. По-конкретно Creatine powder съдържа:

·      Максимално чист микронизиран креатин, обработен чрез специален метод за производство

·      Липса на неприятен вкус

·      Никакво наличие на овкусители и допълнителни добавки

Creatine powder е продуктът, който подпомага силовата Ви издръжливост. Основното му предназначение е да покачи мускулната Ви маса. Това се очаква да стане, заради действието на основата съставка на този продукт – креатин. Изследванията показват, че той увеличава обема на Вашите мускулни клетки и подобрява издръжливостта Ви. Creatine powder е примерът за подражание от страна на конкурентите. Няма да откриете друг по-добър и по-качествен чист микронизиран креатин, който е способен да Ви предостави всичко най-добро, което искате да постигнете докато тренирате. Изберете този артикул и се насладете на очакваните ефекти.  

Разфасовка: 600 гр

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър