Цена: 57.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition
Код на продукта: Optimum Nutrition Glutamine 1000 240 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 240 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Аминокиселините и тяхното полезно действие са признати отдавна. Те са важен елемент на много спортни хранителни добавки. Една от тези аминокиселини е глутаминът. Характерното за него е, че той спомага за бързото възстановяване след тренировка и има анти-катаболно действие над Вашите мускули. Така би могъл да ги предпази от разпад. Изследванията са показали, че един от най-ефективните начини за усвояване на тази важна аминокиселина е когато приемате спортна добавка в прахообразна форма. Ето защо се е стигнало до създаването на уникалния артикул Glutamine 1000 .

Този невероятен продукт може да възстанови нивата на глутамин в тялото Ви след тежка тренировка. Така могат да се избегнат неприятните последици за Вашето здраве, ако количеството му стане дефицитно. Основно глутамин може да бъде открит във Вашите мускули. Съдържанието му в тялото Ви е над 60%. Glutamine 1000 използва силата на тази аминокиселина и благодарение на нея е в състояние да Ви предложи намаление на мускулните болки.

С този мощен спортен продукт бихте могли да възстановите по-бързо и по-ефективно от когато и да е било преди това Вашите мускули след тежка тренировка. Освен това Glutamine 1000 е способен да повлияе изключително благоприятно над азотния баланс във Вашето тяло, както и над мозъчната Ви дейност. Тази добавка би могла да бъде много подходяща и за всеки, който е в процес на възстановяване след тежка травма или след претърпяна операция.

Glutamine 1000  следва да Ви помогне да покачите бързо и ефективно мускулната Ви маса. Мощното му анти-катаболно действие има възможност да предпази мускулите Ви. 

Благодарение на наличието на глутамин Glutamine 1000 би могъл и да повиши секретирането на хормона на растежа, както и да подобри белтъчния Ви метаболизъм. Тези му свойства го правят незаменим продукт сред елитните бодибилдъри. 

Разфасовка: 240 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър