Цена: 120.00 лв.
Марка: Nutrex
Код на продукта: Optimum Nutrition Glutamine Powder 1000 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 000 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Optimum Glutamine powder 

Аминокиселините и тяхното полезно действие са признати отдавна. Те са важен елемент на много спортни хранителни добавки. Една от тези аминокиселини е глутаминът. Характерното за него е, че той спомага за бързото възстановяване след тренировка и има анти-катаболно действие над Вашите мускули. Така би могъл да ги предпази от разпад. Изследванията са показали, че един от най-ефективните начини за усвояване на тази важна аминокиселина е когато приемате спортна добавка в прахообразна форма. Ето защо се е стигнало до създаването на уникалния артикул Glutamine powder .

Този невероятен продукт може да възстанови нивата на глутамин в тялото Ви след тежка тренировка. Така могат да се избегнат неприятните последици за Вашето здраве, ако количеството му стане дефицитно. Основно глутамин може да бъде открит във Вашите мускули. Съдържанието му в тялото Ви е над 60%. Glutamine powder 600 използва силата на тази аминокиселина и благодарение на нея е в състояние да Ви предложи намаление на мускулните болки.

С този мощен спортен продукт бихте могли да възстановите по-бързо и по-ефективно от когато и да е било преди това Вашите мускули след тежка тренировка. Освен това Glutamine powder е способен да повлияе изключително благоприятно над азотния баланс във Вашето тяло, както и над мозъчната Ви дейност. Тази добавка би могла да бъде много подходяща и за всеки, който е в процес на възстановяване след тежка травма или след претърпяна операция.

Glutamine powder  следва да Ви помогне да покачите бързо и ефективно мускулната Ви маса. Мощното му анти-катаболно действие има възможност да предпази мускулите Ви. Всяка порция от Glutamine powder Ви доставя 5 грама чист л-глутамин на доза от 5 гр. Така Вие получавате една от най-съществените аминокиселини, която играе важна роля при развитието на мускулните протеини.

Благодарение на наличието на глутамин Glutamine powder би могъл и да повиши секретирането на хормона на растежа, както и да подобри белтъчния Ви метаболизъм. Тези му свойства го правят незаменим продукт сред елитните бодибилдъри. 

Разфасовка: 1000 гр л-глутамин

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър