Акция Optimum Nutrition Gold Standard Whey 4400 гр Zoom
Optimum Nutrition Gold Standard Whey 4400 гр Optimum Nutrition Gold Standard Whey 4400 гр
Цена: 300.00 лв. 210.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition
Код на продукта: Optimum Nutrition Gold Standard Whey 4400 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 4 400 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Optimum Gold Standard whey

Мускулите имат нужда от възможно най-качествения протеин. Само така те биха могли да увеличат своя растеж. Едни от най-добрите вещества за тази цел са суроватъчните протеинови изолати. Те съдържат в себе си над 90% чист протеин. Редица изследвания ги определят като максимално най-чистата форма на суроватъчен протеин, която е възможно да същестува.

Силата на им е огромна. Ефектите от тяхната употреба са невероятни. Поради тази причина суроватъчните протеинови изолати са едни от основните активни съставки на мощния продукт Gold Standard whey.  С негова помощ Вие бихте могли да помогнете на Вашите мускули. Използвайки силата на суроватъчните протеинови изолати този продукт Ви предоставя 24 грама от най-чистия и най-добър за изграждане на мускулна маса протеин, при това само в една порция.

Gold Standard whey е уникален, защото дава реални резултати и въпреки това съдържанието на мазнини, холестерол, лактоза и други подобни вещества е снижено до абсолютния минимум. Определено този продукт е стандартът за протеинова спортна добавка, по който се равняват останалите конкурентни артикули. Gold Standard whey съдържа в себе си:

·      Протеинов микс (суроватъчен протеин изолат, протеинов концентрат, суроватъчни пептиди)

·      Естествени и изкуствени аромати, които дават на този продукт един невероятен вкус, подобен на млечен шейк. Имате възможност да смесите дозата Gold Standard whey с мляко или вода и просто да разбъркате с лъжица, без да се налага да използвате пасатори или шейкъри

·      Гумен микс (целулозна гума, ксантанова гума, карагенан)

·      Лецитин, Aminogen ®, Лактаза

·      Пшенично брашно, Ниацин, Редуцирано желязо, Тиамин мононитрат, Рибофлавин, Фолиева киселина и други

Популярността на Gold Standard whey сред активно спортуващите се дължи на неговата способност да бъде абсорбиран бързо, както и на факта, че този продукт е изключително богат източник на аминокиселини за подпомагане на мускулната регенерация след тежка тренировка. Желателно е този продукт да се приема около 30 минути преди тренировка, а протеинов шейк е принципно добре да се пие 3 пъти дневно.

Сигурно се питате защо трябва да използвате протеинови добавки като Gold Standard whey? Отговорът е лесен: За да можете да влезете бързо и ефективно във форма и да изградите голяма и силна мускулна маса. Благодарение на Gold Standard whey ще можете да оползотворите времето прекарано във фитнес залата. Очаквайте резултатите от употребата на тази мощна спортна добавка още след няколко седмици. Фактите са си факти – в днешно време е почти невъзможно да бъде постигната перфектна мускулна маса, без да се използват протеинови добавки. За това не се колебайте повече, а изберете възможно най-добрата, която се среща на пазара в момента. Това е Gold Standard whey.

Разфасовка:4400 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър