Цена: 47.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition
Код на продукта: Optimum Nutrition Opti-Men 90 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Optimum Opti-men

Важно е да има уникални спортни хранителни добавки, които да са съобразени със специфичните нужди на всеки пол. Поради тази причина от Optimum nutrition не са забравили и активно спортуващите мъже. За да задоволи тяхната необходимост от мултивитамини, минерали и други важни хранителни съставки е създаден Opti-men. Това е една цялостна система, която следва да позволи на силния пол да получи нужните му нутриенти.

Само една таблетка от Opti-men е възможно да Ви достави над 75 активни вещества. Сами разбирате, че това не е по силите на редица други конкурентни продукти. Така Вие сте сигурни, че купувате най-добрия комплекс от витамини, минерали и важни хранителни вещества, от който тялото Ви има нужда. Opti-men Ви предлага една солидна основа за ежедневно здраве, ефективност и жизненост.

Съставките на този продукт са редица. Те могат да бъдат обединени в различни миксове. По-конкретно в Opti-men има следното:

·      Аминокиселинен микс – той доставя на тялото Ви 8 от най-важните аминокиселини, сред които са представителите на BCAA групата, глутамин и аргинин. Целта е да получите възможност за изграждане на една по-голяма и по-силна мускулна маса, както и да се стимулира регенерацията на мускулите Ви след интензивна тренировка. Освен това, благодарение на този микс Opti-men получава и анти-катаболни свойства.  

·      Вири микс – получен е от комбинирането на 8 екзотични морски и растителни концентрати, чието предназначение е за използване от мъже. Благодарение на този микс Opti-men Ви позволява да изваете и подчертаете фигурата си.

·      Фито микс – смес от различни растителни концентрати. Те са обогатени с антиоксиданти и така Opti-men получава възможност за борба със свободните радикали и вредата им над Вашето тяло.

·      Ензимен микс – комбинация от 4 важни ензима, които имат за цел да подобрят Вашия храносмилателен режим и така да се стимулира здравословното усвояване на храната от Вашия организъм.

·      Опти микс – съдържа мощна съвкупност от 25 витамина и минерала, като така се подчертава антиоксидантната сила на Opti-men.

Закупувайки този продукт Вие получавате една спортна хранителна добавка, която е създадена с мисъл за Вашите мъжки нужди и желания. Активните ѝ съставки я правят наистина незаменима. Изберете Opti-men и така ще имате възможност да подпомогнете тялото си в процеса на неговото заздравяване. Този продукт би могъл да усили Вашата мускулна маса и обем и да повлияе изключително благоприятно на цялостното Ви здраве.

Употреба: 1 таблетка 3 пъти дневно

Разфасовка: 90 таблетки

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър