Публикувано от в Отслабване на 14.12.2012 .

Искате да се вталите за лятото, или пък  Ви предстои събитие, на което трябва да изглеждате добре?Не, не почвайте да гладувате, или да тичате като луди в парка. В тази статия ще Ви запознаем с 12 съвета за отслабване, които са много лесни за следване и ще Ви доведат до желаната цел.

1. Намалете приема на  въглехидрати веднага - Опитайте се да ядете само зеленчуци (без картофи), за покриване  на въглехидратните Ви нужди. Това означава -  без захар или нишесте. Зеленчуците са богати на полезни хранителни вещества, и  са с ниско съдържание на калории. Чрез намаляване на приема на въглехидрати, тялото Ви също така  ще изхвърли излишната  вода, тъй като 1 грам въглехидрати изисква 4 грама съхранена в тялото вода.

2. Яжте храни  богати на протеини  - Не всеки знае това, но...

Публикувано от в Отслабване, Тренировки на 14.12.2012 .

Какво представлява HIIT  тренировката

Високо интензивната  интервална кардио тренировка (HIIT) е предпочитана от доста от бодибилдърите  в днешни дни. Тази тренировка спомага за изгарянето на голям процент подкожна мазнина. Бодибилдърите я предпочитат, примамени  от краткото време на изпълнение и метаболитните ползи от нея, но много често злоупотребяват с това и  прекрачват границите на разумното. Запомнете, че  HIIT не е толкова просто нещо и с нея трябва да се внимава.

HIIT представлява метод на трениране, познат от много години на професионалните спортисти, но едва напоследък  започна  постепенно да се налага и сред любителите, като по-ефективно средство за топене на мазнини. Както показва и  името й, HIIT е тренировка, при която се използва редуване на...

Публикувано от в Отслабване, Тренировки на 14.12.2012 .

В тази статия ще Ви запознаем и ще дадем отговор, на някои от най – често задаваните въпроси относно храненето. Много често информацията която хората намират по този въпрос и прекалено сложна и не дава информация на основните им въпроси. Надяваме се, в тази статия да намерите отговорите на въпросите които Ви интересуват, без излишни сложни обяснения.

Какво трябва да се яде за закуска?

Напоследък се появиха доста диети, които напълно отричат закуската, но истината е, че тя наистина е най – важното хранене за деня, така че не я пропускайте. Добрата закуска ще Ви помогне да постигнете вашите цели през деня. А за това какво трябва да се яде за закуска, наистина има доста мнения. Много хора предпочитат по – високовъглехидратната закуска, която зарежда с...

Публикувано от в Отслабване на 14.12.2012 .

Търсите добавки за отслабване, които работят най-добре за жените? Някои хранителни добавки са подкрепени от различни  научните изследвания, които доказват и подкрепят действието им, но е лесно да се заблудите, и да  закупите  продукти, които не работят. Капсаицинът, зеленият  чай, калция и  рибеното  масло, са само някои от  добавките за загуба на мазнини, които са подплатени с  някои научни доказателства.Ето списък на по-мажните  добавки за загуба на мазнини, които работят, и са повече наука, отколкото илюзия.

Кофеинът

В самото начало на приемът на  кофеин, апетитът обикновено е притъпен  и се намалява консумацията на храна. Комбинацията от повишен разход на енергия и намаляване на калорийният  прием, навежда  на мисълта, че кофеинът е най-добрата помощ...

Публикувано от в Мускулна маса, Отслабване на 14.12.2012 .

Сигурни сме, че  всички Вие сте чували за  отрицателните  последици от  консумацията  на алкохол. Въпреки че алкохола  може да има безброй отрицателни последици  върху здравето, и тази тема многократно се е дискутирала, все още има огромен брой хора, който  всяка събота и неделя се отдават на алкохолна консумация, с цел да се позабавляват добре. Има държави, където се консумира повече алкохол, и сякаш  пиенето  се е превърнало в нещо като  вкоренена  култура, отколкото право на  свободен избор.

В тази статия ще Ви запознаем с ефектите на алкохола върху организма, и как алкохолът влияе върху спортните Ви постижения

Високата  консумация на алкохол е свързана главно с проблеми на психично равнище, като може да доведе до сърдечно-съдови заболявания  и...

Когато искате да отслабнете, или да започнете да тренирате за мускули, Вие със сигурност започвате да търсите информация, кое ще е най – доброто за Вас. Има много изписано и изговорено, относно грешките, които не трябва да правим когато искаме да отслабнем, или да натрупаме мускули. Понякога обаче, грешките се правят когато вярваме  100% на всичко онова което сме прочели или чули. Всъщност, в природата на всеки човек, би трябвало да е заложено съмнението. Да подлага на съмнение, всяко едно твърдение. Да не следва дословно всичко което му се каже, а да помисли, дали наистина това ще му помогне, или е просто поредния мит.

Много показателни в това отношение са хранителните добавки или някои видове храни. Много често,  рекламите и описанията на добавките,...

Публикувано от в Отслабване, Хранителни добавки на 12.12.2012 .

В тази статия ще Ви предложим някои съвети, благодарение на които Вие може значително да подобрите външния си вид. Всеки знае кое е най – доброто за него, но малко помощ отстрани никога не е излишна. Изберете онези съвети, които смятате че ще са най – ефективни за Вас, и се радвайте на красиво тяло.

1. Ако искате да отслабнете, и се чудите какъв вид тренировка ще Ви помогне, съветваме Ви да опитате с кардио тренировки. Този вид упражнение,  ще освободи бързо мастните  киселини, които  след това ще се окислят.

2. Чудесно допълнение към вашите кардио  тренировки е скачането на въже. С негова помощ, ако го изпълнявате правилно, ще  изгорите повече калории, за по-малко време, отколкото с  всяко друго упражнение.

3. Не изключвайте напълно мазнините от вашият...

Публикувано от в Отслабване на 10.12.2012 .

Не само бодибилдърите, но и неспортуващите  хора,  губят мазнини и правят тонове  упражнения, за  изграждане на мускули. За съжаление, повечето хора спазващи  диета, губят както телесните мазнини, така  и мускулна маса, поради изключително високото  калориино  ограничение, прекомерното  кардио и неразумно използване на стимуланти за отслабване и хормони на щитовидната жлеза. Физическия  и емоционален стрес, който придружава загубата  на тегло, може да разстрои съня, което води до трупане на мазнини и пречи на нормалния хормонален балнс.

Запазването  на мускулната маса е предизвикателство по време на нискокалорична диета и изчерпателни  физически упражнения. Подпомагането  на чистата мускулна маса,както и  възстановяването на тъканите, и мускулния...

Показани са от 1 до 8 от общо 30 (4 страници)