Цена: 56.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN BCAA PRO 120 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 125 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Аминокиселините, са основния градивен елемент на протеините във вашето тяло. При физическо натоварване, тяхното количество значително намалява. Ако не си набавите необходимите аминокиселини след тренировка, мускулите Ви са заплашени от катаболни процеси. В стремежа си да възстановят нужните аминокиселини, мускулите Ви буквално ще се самоизядат.

Тук на помощ ще Ви се притече SAN BCAA PRO. Този суплемент ще Ви достави жизненоважните аминокиселини – ВСАА – аминокиселини с разклонена верига, бета – аланин, глутамин и др. BCAA PRO е създаден с една цел – да увеличи протеиновият синтез в тялото Ви и да преодолее протеиновия разпад. Този продукт също така ще съкрати времето за възстановяване между вашите тренировки и ще съхрани постигнатите мускули.

BCAA PRO ще Ви достави чистите ВСАА аминокиселини - левцинизолевцин и валин. Те ще допринесат да се чувствате по – силни и мощни, което ще увеличи вашата издържливост и постиженията ви във фитнес залата. Освен това, тези аминокиселини ще засилят протеиновия синтез и ще предпазят мускулите Ви от разпад. ВСАА ще подобрят вашата концетрация, и ще снабдяват клетките Ви с допълнителна енергия по време на тренировка.

Към формулата на BCAA PRO е прибавен и бета – аланин. Това е аминокиселина, която е прекусор на карнозина. Когато приемате бета – аланин чрез BCAA PRO,той се превръща в карнозин. Бета -  аланинът ще увеличи нашата мускулна издържливост по време на интензивните Ви тренировки. Това ке спомогне за по – продължителни тренировки и по – големи мускули. Освен това, бета – аланина ще Ви предпази от мускулна треска след тренировката, тъй като той намалява натрупването на тази киселина в мускулите Ви.

BCAA PRO съдържа също така и глутамин. От всички аминокиселини, именно глутамина се съдържа в най – голямо количество във вашите мускули. При интензивна тренировка, Вие губите повече от половината от тази ценна аминокиселина. Благодарение на BCAA PRO, Вие ще си възстановите необходимия глутамин. Това ще предпази вашите мускулни клетки от дехидратация и ще  съдейства за попълване на гликогеновите запаси в мускулите Ви. Не на последно място, гликогена ще повиши синтеза на някои хормони, които са свързани с мускулния растеж.

Начин на употреба : Приемайте 2-5 капсули BCAA Pro, 1 - 3 пъти дневно, препоръчително преди и след тренировка и с храненията.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър