Цена: 72.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN CM2 Nitrate 240 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 240 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SAN CM2 Nitrate е креатинов суплемент от ново поколение, който е десет пъти по – добър от другите креатинови продукти. Какво го прави толкова добър? Обикновения креатин в подобните на CM2 Nitrate  продукти, никога не се усвоява пълноценно. Всъщност, вашето тяло използва минимално количество от креатина, което на практика прави тези креатинови продукти неефективни.

CM2 Nitrate ще осигури на вашето тяло креатин, който максимално ще се усвои и ще увеличи вашата мускулна сила и издържливост, като по този начин ще Ви помогне да постигнете масивна мускулна маса. Сигурно се питате, как  CM2 Nitrate ще Ви достави пълноценно усвояем креатин? Това е възможно, тъй като CM2 Nitrate използва специална молекулярна технология. Тази технология свързва обикновената креатинова молекула с  азотна киселина. Понеже азотната киселина е силно разтворима във вода, вашето тяло ще успее напълно да усвои цялото количество креатин, който CM2 Nitrate ще Ви даде.

Креатин нитрата ще Ви помогне по доста начини да постигнете вашите цели. На първо място, той ще повиши  вазодилатацията на мускулите Ви. Знаете какво узначава това – разширени мускулни кръвоносни съдове, които ще позволят до мускулите Ви да достигнат максимално количество кръв и хранителни вещества. Това е една от важните стъпки към мускулното напомпване. Приемът на CM2 Nitrate ще повиши значително вашата издържливост и ще засили кислородния поток към мускулите Ви.

CM2 Nitrate е обогатен и с Бета – аланин. Чрез него, ще се повиши нивото на карнозин във вашето тяло. Благодарение на тего, Вие ще тренирате по – дълго време без да чувствате умора, тъй като карнозина ограничава натрурването на млечна киселина в мускулите Ви. По – малко умора, значи по – интензивни и продължителни тренировки, а следователно повече и по – твърди и плътни мускули. CM2 Nitrate ще Ви достави също така, съединението Di-L-аргинин-L-малат.То представлява клетъчен сигнализатор, с   много полезни функции в организма Ви – осигурява на  мускулите хранителни вещества и кислород, а също така складира запаси от гликоген.

CM2 Nitrate е супер обновен креатинов суплемент, който ще повиши вашата сила и издържливост по време на всяка една тренировка. Специалната напомпваща технология, ще засили притока на кръв и хранителни вещества към мускулите Ви, за най – масивният мускулен растеж. Формулата на CM2 Nitrate,  Ви осигурява оптимално и пълноценно абсорбиране и усвояване на креатина и другите анаболни съставки, което гарантира положителният им ефект върху мускулите Ви.

Начин на употреба: Приемете по 6 капсули  от CM2 Nitrate, 1 или 2 пъти дневно, като единия път 30 минути преди тренировка, а другият веднага след.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър