Цена: 50.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Creatine pH-Modified 120 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SAN Creatine рН-Modified е креатинова  хранителна добавка, която е до 5 пъти по – ефективна, в сравнение с останалите подобни суплементи. Това е така, защото Creatine рН-Modified  е разработен на базата на рН модифицирани молекули креатин, за да я направи по-резистентна към киселата среда в стомаха. Този креатин  може да премине през храносмилателната система, без да бъде повреден, и след това да  освободи пълния си потентност директно в мускулната тъкан.

 Почти 100% от Creatine рН-Modified се абсорбира в тялото Ви. Няма нежелани реакции като задържане на вода.Creatine рН-Modified Ви гарантира бърза абсорбация и усвояване, без период на захранване. Така, Вие може да се възползвате пълноценно от всички ползи, които креатинът в Creatine рН-Modified ще Ви донесе.

Креатинът е една  ефективните добавки за качване на мускулната маса, в света на бодибилдинга. Той е известен още като ‘’повелителят на експлозивната сила.’’Това не е случайно. Основната задача на креатина е да снабдява вашите  клетките с енергия. По време на интензивно физическо натоварване, креатинът е горивото, което мускулите  Ви използват, за да синтезират АТФ. Именно АТФ оптимизира производителността на мускулите Ви и е изключително важен за повечето нуждаещи се от енергия процеси във вашето  тялото.

Допълнителният прием на креатин, чрез Creatine рН-Modified  ще  подобри значително максималната Ви  сила и издържливост. Това ще Ви помогне да подобрите и повишите  производителността на тренировката си. В резултат на това, Вие ще натрупате масивна мускулна маса. С Creatine рН-Modified, енергията и мощта буквално ще преливат от вашите мускули. Освен това, Creatine рН-Modified ще   подобри вашата  концентрация  и умствената  Ви дейност и ще стимулира синтеза на протеини. Не на последно място, креатинът  ще спомогне да се неутрализира образуването на млечна киселина по време на тренировка. Така, Вие ще може да тренирате усилено, без да се притеснявате от появата на мускулни болки.

Начин на употреба: Вземайте по 1 капсула от Creatine рН-Modified  ,  1-2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър