Цена: 55.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Cubed 250 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 250 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

 SAN CUBED хранителна добавка, спадаща към групата на креатиновите продукти. Но CUBED е нещо много повече от обикновен креатинов суплемент.Той се  състои се от три молекули креатин, свързани с една молекула ябълчена киселина. Резултатът от тази комбинация  е високо ефективна форма на креатин, с отлична разтворимост и без никакви странични ефекти.  CUBED има много по-добра водна разтворяемост от обикновения креатин. Това е много важно, защото ще сте предпазени от  евентуален стомашен дискомфорт, а също така Ви гарантира, изключително ефективно  действие на креатина.Вие ще постигнете значително увеличаване на издръжливостта и възстановителната способност,  без да чувствате никакво подуване или задържане на подкожна вода. 

След като приемете CUBED  , той попада  в стомаха Ви, където съединението три креатин малат се разпада на чист креатин (а не монохидрат) и ябълчена киселина, които изключително бързо се  абсорбират през червата. Трябва да знаете, че по време на физическо натоварване, каквото е една интензивна тренировка, креатинът е горивото, което мускулите Ви  използват, за да синтезират АТФ.  АТФ оптимизира производителността на мускулите Ви  и взема активно участие във всички процеси във вашето тяло, изискващи енергия. CUBED ще Ви осигури допълнителна енергия, която ще възпламени мускулите Ви. Тази енергия ще Ви позволи да тренирате по – усилено и по – дълго и да достигнете до зашеметяващи резултати. Най – сетне ще имате мускулите, за които винаге сте мечтали.

 Ябълчената киселина, също ще Ви донесе много ползи.. Тя поддържа енергийните нужди на мускулите , като осигурява на тялото повишено производство на АТФ. Освен това, ябълчената киселина действа като катализатор на цикъла на Кребс.Благодарение именно на този цикъл, мазнините и въглехидратите се превръщат в енергия. Това също ще повиши енергийните нива в тялото Ви. Не на последно място, ябълчената киселина осигурява изхвърлянето на амоняка от мускулите, тъй като той е остатъчен, вторичен продукт, от процеса на образуването на мускулната енергия. Това е изключително важно за вас, като бодибилдър, защото ще предпази мускулите ви от разграждане. Така, Вие ще се радвате на постигнатото, за дълъг период от време.

Начин на употреба: Вземайте по 1 пълна чаена лъжица от CUBED, 2 до 3 пъти на ден, с любимата си напитка.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър