Цена: 109.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Endotest 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

SAN Endotest е първият тестостеронен стимулатор, който повишава ендогенното производство на тестостерон, чрез освобождаване на лутеинизиращи  хормони (LH) в тялото. Всеки боди билдър знае какво може да направи тестостеронът за вашето тяло – свръхчовешка мощ, напомпани твърди мускули, минимални подкожни мазнини. Endotest ще Ви даде всичко това, и то по абсолютно безопасен за тялото Ви начин.

Endotest е формулиран на основата на напълно естествени съставки:

Tribulus terrestris – това е билка, която от векове се използва в полза на мъжкото здраве. Тази билка увеличава нивото на свободния тестостерон по абсолютно безопасен начин. Екстрактът от тази билка стимулира  естественото производство на лутенизиращ хормон, което по пряк начин  влияе върху синтезиране на тестостерон. Тази съставка на  Endotest ще повиши вашата сила и издържливост, ще Ви помогне да натрупате мускулна маса и да подобрите представянето си във фитнес залата.

Endotest  разполага в своята формула и с вещество DIM (Diindolemethane). DIM е известен със способността си да преобразува активните естрогени в неактивни метаболити на естроген. Тези метаболити, след това освобождават тестостерон, като го прикачат към  тестостерон-свързващи протеини (SHBG). Благодарение на това свое свойство,  DIM ще повиши нивата на свободния тестостерон в тялото Ви.

Rhodiola Rosea е друга от съставките на Endotest . Това съединение представлява естествен адаптоген, който ще  увеличи способността на организма Ви  да се справя  с вътрешните и външните  фактори на средата, със проблемите и  стреса. Също така, тази съставка ще Ви помогне да поддържате   стабилна  хормонална среда в организма си,която е напълно подходяща и  благоприятна за растежа и здравината на вашите мускули.

 Освен тези по – важни съставки, Endotest  съдържа Vitex extract,чиято главна роля е да  потиска освобождаването на пролактин от хипофизата Ви. Не на последно място, Endotest
съдържа подобни на инсулина Fenusterols – фитонутриенти, които ще  стимулират апетита апетита и се борят за подобряване на нивата на тестостерон, особено след прием на стероиди. 

Начин на употреба: Приемат се по 3 капсули от Endotest, 2 – 3 пъти на ден.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър