Цена: 60.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Estrodex 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Знаете, че повишените нива на естрогена, могат да повлияят пагубно върху физиката Ви – задържане на подкожна мазнина, задържане на вода и др. SAN ESTRODEX e иновативна и революционна формула, която ще Ви помогне да понижите нивото на естроген в организма си, като същевременно да повишите тестостерона по естествен и безопасен начин.

Не е тайна, че тялото реагира на повишаването на тестостерона, като също повишава нивата на естроген – особено след употреба на хормонални стероидни суплементи. ESTRODEX успешно ще се пребори с високите нива на естрогена, като по този начин ще Ви помогне да се възползвате от положителното въздействие на тестостерона, без странични ефекти. Освен това, ESTRODEX ще преобразува активните естрогени в неактивни естрогенни метаболити.

Формулата на ESTRODEX, съчетава в себе си мощни съставки, които ще предотвратят превръщането на вашия тестостерон в естроген и ще блокират естрогена точно в естрогенните рецептори, като по този начен ще го изхръвлят от тялото Ви:


Индол-3-Carbinol – това е фитохимикал, който ще намерите в редица зелени зеленчуци. Това съединение, успешно ще намали нивата на естроген в тялото Ви. По този начин Вие ще се сбогувате със чувството на слабост, намалена сила и мощ, което е резултат от повишения естроген. Индол-3-Carbinol ще се погрижи  да можете да се възползвате пълноценно от ползите на тестостерона за вашето тяло.

DIM (Diindolemethane). Това вещество, което ще осигури преобразуването на активните естрогени в неактивни метаболити на естроген, което беше споменато по - горе. Тези метаболити, след това освобождават тестостерон, като го прикачат към  тестостерон-свързващи протеини (SHBG). По този начен,  DIM ще повиши нивата на свободния тестостерон в тялото Ви, за да почувствате експлозивна мощ , преливаща от мускулите Ви.

3,4-Divanil – тази съставка е изолирана  от коприва и ще  Ви помогне, като предотврати превръщането на тестостерона в ДХТ. Всеки знае, че повишения ДХТ, води до редица проблеми – уголемяване на простатата, плешивост и др. което води до уголемяване на простатата. Благодарение на тази съставка, вие ще сте предпазени от подобни проблеми и ще се насладите пълноценно на ползите, които тестостерона ще Ви осигури.

Начин на употреба : Приемайте 3 капсули от  ESTRODEX , 2 пъти дневно с храненията. ESTRODEX трябва да започне да се приема 3-4 седмици преди края на всеки цикъл и приемането му да продължи поне 4 седмици след него. Да не се превишават 9 капсули за 24 часа. 

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър