Цена: 100.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Fierce Domination 720 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 720 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Какво узначава за Вас победата? Да изведете тренировката си на максимално ниво, да повищите оптимално своята мощ, или да постигнете зашеметяващо мускулно напомпване? Всъщност всичко това е победа, в борбата за постигане на перфектното тяло. SAN Fierce Domination e уникална хранителна добавка, която е създадена, за да  подобри вашите фитнес резултати. Вие ще сте по – силни, ще натрупате масивни мускули, ще подобрите умствения си фокус и ще сте напълно възстановени за следващата интензивна тренировка.

Какво ще Ви даде приемът на Fierce Domination?

Fierce Domination повишава издържливостта на клетъчно ниво. Благодарение на това, вие ще получите мощен прилив на сила преди тренировката и ще се справите с повдигането на по – големи тежести. При това, без да се нарушава вашата интензивност. Тренировка след трениловка, Fierce Domination ще уголемява вашите мускули. Но това не е просто мускулен растеж. Вие ще се чувствате толкова напомпани, че сякаш кожата Ви ще се пръсне!

Fierce Domination притежава специална технология, за пълноценно усвояване на хранителните вещества. Помислете за това – всички ваши клетки тъкани и мускули си доставят енергия именно от хранителните вещества. По – просто казано, Fierce Domination ще осигури на вашите мускули и на цялото Ви тяло, максимален прием на хранителни вещества, които ще Ви осигурят енергията за подобаващо представяне във всяка тренировка.

Трябва да Ви е известно обаче, че постигането на добри резултати и мускулен растеж, до голяма степен зависи от способността Ви да се възстановявате. Fierce Domination ще Ви помогне да се възстановите напълно от предходната си тренировка и ще Ви подготви да атакувате отново фитнес залата, за съвсем кратко време. Освен това, Fierce Domination ще запази мускулното напомпване, което сте постигнали за дълго време.

Fierce Domination работи чрез своите две мощни формули. Първата формула съдържа специални съставки, които са насочени към зареждане та мускулите Ви с потоци от енергия, за да направите тренировките си по -  качествени и по – интензивни. Тук са комбинирани съставки като L-таурин, Glucoronolactone, б-Аланин CarnoSyn , L-Аспарагинова киселина, L-тирозин, DMAE битартрат, кофеин безводен и L-теанин.

Втората формула съдържа специални хранителни вещества, които ще увеличат значително вашият мускулен обем. Специалната плазмена технология, вкарва тези съставки направо във вашите мускулни клетки. Това ще Ви осигури мускулно напомпване, което ще се запази непокътнато доре след края на тренировката. Тук ще откриете съставки като Глицерол моностеарат (Glycobol), Creasolv (Creatine Monohydrate) Креатин HCl, Endurlac (Carnitine L-тартарат) и Agmavol (Agmatine сулфат.

Начин на употреба : Разтворете 1 доза Fierce в 12 ун. (330 мл.) студена вода и приемете 30 мин. преди тренировка и/или веднага след като се събудите. Трябва да има поне 6 часа разстояние между дозите. Да не се превишават 2 дози за 24 часа. По време на съхранение Fierce може да стане на бучки. Могат да се появят и утайки. Това не оказва ефект на качеството на продукта.

Разфасовка: 720 гр / 40 дози

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър