Цена: 80.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Metaforce 2270 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 270 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

SAN MetaForce е 6-степенна бързa и контролирано усвояема протеинова матрица, която е най – доброто решение, ако искате да качите мускулна маса и да подчертаете вашите мускули. Това е така, защото MetaForce ще Ви достави перфектното протеиново захранване, състоящо се от SPI-90, хидролизиран протеин, суроватъчен изолат, микро филтриран концентрат суроватъчен протеин, Мицелиран алфа и бета казеини, казеинати, неденатуриран студено филтриран суроватъчен протеин изолат, млечен протеин изолати калциев казеинат.

Специалната , уникална формула е това, което отличава MetaForce  от останалите продукти, със  съдържание на протеини. MetaForce съдържа точно 6-степенна  протеинова матрица, която ще Ви  зареди с анаболни вещества и почти никакви въглехидрати. MetaForce осигурява постепенно усвояване на протеина, което Ви гарантира  постоянен прилив на амино киселини във вашите мускули. Това е много важно за Вас, тъй като аминокиселините изграждат всички белтъци в тялото Ви. Недостатъчното количество на аминокиселини, ще принуди вашите мускули да се самоизядат, за да си доставят изгубените по време на тренировката хранителни вещества. Приемайки MetaForce, Вие ще предотвратите това.

 

След като приемете MetaForce, хидролизатите и изолатите влизат в кръвообращението само за минути   и започват да творят чудеса. Като начало, MetaForce ще съдейства за запазването на гликогеновите запаси в мускулите Ви. Без MetaForce, това не би било възможно. Благодарение на MetaForce, мускулите Ви ще са предпазени от катаболните процеси. Това са всъщност процеси, които възникват напълно естествено, като отговор след една интензивна тренировка. Ако не бъдат преодоляни, катаболните процеси ще разрушат вашите мускули. Ето защо Ви е нужен MetaForce – за да не е необходимо да се примирявате с катаболните състояния.

За разлика от хидролизатите и изолатите,коннцентратите и казеинатите във формулата на MetaForce  се усвояват по – бавно – за няколко часа. По този начин те осигуряват на мускулите Ви постепенно и дългосрочно захранване. Взети заедно, хидролизатите и изолатите в комбинация с  хидролизатите и изолатите, ще осигурят на мускулите Ви необходимите градивни вещества, които ще помогнат за повишаване на техния обем. Приемайки MetaForce, Вие ще се радвате на големи и релефни мускули, които ще запазят обема си, дълго след тренировката.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър