Цена: 99.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN MyoTEST 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SAN MYOTEST  е най – иновативният и мощен тестостеронов стимулатор, който ще работи за Вас в много направления:  ще повишава естествените нива на тестостерон в тялото Ви; ще подпомогне  растежа на мускулната Ви  маса и сила; ще повиши производството на свободен тестостерон във вашето тяло; ще победи  стреса и ще контролира нивата на  естроген, за да се увеличи анаболния  ефект на продукта; и не на последно място, ще подобри  сексуалния Ви  живот.

Какво е предимството на  MYOTEST , пред традиционно използваните   синтетични стероиди за повишаване на тестостерона? Отговора е прост!  Употребата на стероиди или прохормони суплементи, всъщност увеличава количеството на свързания тестостерон. Високите нива на свързания тестостерон водят  до много отрицателни ефекти. Освен това, той ще  намали нивото на тестостерона, а в някои случаи може да Ви причини   сериозно заболяване. 

MYOTEST е уникална комбинация от неизвестни досега анаболни съставки, благодарение на което Вие ще повишите нивото на свободния тестостерон, ще получите потресавща мускулна сила, и ще постигнате зашеметяваща, и  масивна мускулна маса:

3,4-Divanil – това съединение е изолирано от коприва. Ще Ви помогне, като предотврати превръщането на тестостерона в ДХТ, което води до уголемяване на простатата. По този начин, Вие ще използвате цялото количество тестостерон във ваша полза, а именно, за да получите животинска сила и да подобрите вашите тренировки.

Индол-3-Carbinol – това е фитохимикал, който фигурира в редица зеленчуци. Неговата задача е да модулира нивата на естроген в тялото Ви. Знаете, че завишените нива на естроген, са пагубни за вашата сила, издържливост, мускулна маса и сексуално представяне. Тази съставка ще се погрижи за това, като намали естрогеновите нива, за да можете да се възползвате пълноценно от ползите на тестостерона за вашето тяло.

MYOTEST съдържа също така, доста други второстепенни съставки, които също ще спомогнат за повишаване на тестостерона и за натрупване на мускулна маса. Някои от тях са мощни антиоксиданти, които ще Ви предпазят от редица заболявания, а други ще Ви действат буквално като билкова виагра и значително ще подобрят вашето либидо. Като цяло, използвайки MYOTEST, Вие може да се сбогувате със слабостта и посредственото представяне в залата. С MYOTEST, вече ще сте в редиците на победителите.

Начин на употреба: Приемайте 3 капсули от MYOTEST,  два пъти на ден по време на хранене.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър