Цена: 115.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Nag 615 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 615 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

SAN NAG е нова, революционна хранителна добавка, която ще Ви помогне да си възстановите нужните градивни  елементи,които сте загубили по време на вашата тренировка. NAG, или още N-Acetyl-L-Glutamine, е ацетилирана версия на аминокиселината глутамин, с разликата, че NAG е по – стабилен във вода и по – ефективен. Това узначава, че NAG ще Ви осигури всички полезни действия на глутамина, но с далеч по – голяма ефективност.

NAG ще Ви бъде от голяма полза, ако сте подложени на физическо натоварване, каквото е една свръх – интензивна тренировка например. Бъдете сигурни, че с NAG Вие не само ще натрупате мускули, но и ще ги запазите и след тренировката. С помощта на NAG, възстановяването Ви ще е гарантирано по – бързо и ефективно.

Всъщност именно аминокиселината глутамин определя ползата, която ще извлечете, приемайки NAG. Глутаминът е най – разпространената аминокиселина във вашето тяло. Той служи за транспортиране на водород за мускулните клетки. Когато Вие тренирате усилено, тялото Ви губи повече от половината от тази ценна аминокиселина. Ако Вие допуснете намаляването на глутамина, вашите мускулни клетки бързо ще се дихадратират. Приемът на NAG, ще предотврати тази дехидратация.

Други от многото полезни свойства, които глутаминът има и NAG ще Ви осигури, са че  той  ще спомогне до голяма степен  за възстановяването на грикогена във вашите мускули. Това е възможно, благодарение на способността на глутамина да  се превръща лесно в глюкоза, без да  повишава нивото на кръвната захар и на инсулина; ще стимулира  синтезата на белтъчини в тялото Ви  и ще  увеличи  нивата на някои важни хормони, засилващи мускулния растеж.

NAG е хранителна добавка, която ще помогне за ефективното възстановяване на вашите  мускули  след интензивна тренировка, като заедно с това ще предотврати катаболните състояния на мускула. Заедно с изграждането на масивна мускулна маса, NAG ще подсили имунната Ви система, благодарение на което Вие ще постигате лесно вашите цели.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър