Цена: 76.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Performance Glutamine 600 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 600 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

SAN Performance Glutamine е глутаминова спортна добавка, която ще спечели за вас, битката срещу катаболните процеси и ефективно ще възстанови и подготви вашите мускули за следващата тренировка.Всяка доза от Performance Glutamine , съдържа 5 грама L-глутамин, с гарантирана фармацевтична чистота.

 Приемайки този глутаминов суплемент, Вие с лекота ще постигнете следните резултати: ще  защитите вашата мускулната тъкан от опустошенията на катаболните процеси; ще си осигурите ефективна защита и ремонт на мускулната тъкан; ще поддържате завишен  синтеза на гликоген; ще нормализирате  и укрепите  имунната си  система; ще подобрите функционирането на стомашно – чревния тракт. И всичко това, ще постигнете с помощта на аминокиселината глутамин, която е основната действаща съставка на Performance Glutamine.

Глутаминът е есенциална аминокиселина, и за съжаление вашият организъм  не го произвежда в достатъчни количества за нормална употреба. Особено при хора като Вас, ежедневно подлагани на интензивни тренировки, глутаминът е от изключително значение. Доказано е, че по време на тренировка, глутамитна Ви намалява наполовина. Единственият начин да се набави  необходимото количество  глутамин е ежедневната консумацията на храни, богати на глутамин, което е почти невъзможно, или използването на специално разработени добавки, каквато именно е и Performance Glutamine .

Приемайки Performance Glutamine, Вие ще подсилите значително вашият имунитет. Това е така, защото глутаминът в Performance Glutamine, изпълнява действие на стимулатор на имунната система. Глутаминът  във вашият организъм, изпълнява функцията на  основен източник на гориво за всеки от вашите  лимфоцитите, макрофаги и клетки, които като цяло са отговорни за поддържане на устойчивостта на тялото Ви към различни инфекции. Като повиши вашият имунитет, Performance Glutamine не само ще повиши защитните Ви сили, но и ще Ви предпази от последствията при евентуално пренатоварване.

Всеки бодибилдър знае, че  ефективно възстановяване на мускулната тъкан след тренировка,  е един от основните критерии за постигане на идеалната мускулна маса. Благодарение на глутамина съдържащ се в него, Performance Glutamine ще Ви помогне при изпълняването на тази важна мисия. Следователно, Performance Glutamine е  отлично допълнение към хранителния режим  на  хората, насочили своите усилия към постигане на перфектното мускулесто тяло.

Начин на употреба: Приемат се по 1 – 3 чаени лъжички Performance Glutamine, два пъти на ден, разтворени в течност.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър