Цена: 69.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN SHREDDED 70 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 70 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SAN SHREDDED e високоефективен Фет – Бърнар, който ще Ви помогне да изхвърлите задържаната вода от организма си, само за 72 часа.  По тзи начин Вие ще отслабвате и заедно с това, ще подчертаете истинската форма на мускулите си. Всеки бодибилдър знае, колко е неприятно за външния вид, задържането на подкожна вода. С SHREDDED, Вие гарантирано ще се отървете от излишната вода.

SHREDDED разчита на специално подбрани съставки:

 Една от тези съставки е уртика диойка(екстракт от корен на коприва). Тя има свойството да намалява превръщането на тестостерона в ДХТ, който предизвиква проблеми при мъжете, свързани с простатата и оплешивяването. Благодарение на SHREDDED и конкретно на тази съставка, Вие ще можете пълноценно да използвате по – големите количества тестостерон, за да увеличите мускулния си растеж и вашата сила и мощ. Освен това, уртика диойка по бърз и ефикасен начин ще Ви освободи от излишните мазнини.

Друга съставка във формулата на  Shredded е ува-урси. Това растение помага при различни бактериални инфекции на бъбреците. За Вас, то ще работи като мощен диуретик, който ще помогне на тялото Ви да изхвърли излишната вода, точно когато Ви е необходимо.

На трето място, SHREDDED съдържа комбинация мужду кофеин и зелен чай. На първо място, тези съставки имат способността да изгарят мазнини – това свойство е особено мощно, когато работят заедно. Кофеинът има мното силен термогенен ефкт. Той ще увеличи температурата на тялото Ви, но съвсем безопасно. Това ще доведе до светкавичното изгаряне на ненужните Ви мазнини, и превръщането им в енергия, специално за вашите тренировки. Освен това, кофеинът е и естествен диуретик, който ще засили действието на SHREDDED.

И не на последно място, формулата на SHREDDED съдържа еводиамин. Той ще засили вашия метаболизъм, и посредствум термогенеза, ще спомогне за изгарянето на телесните мазнини. Също така, еводиамина ще стимулира централната Ви нервна система, за да Ви осигури бодрост и енергия, за вашите интензивни тренировки.

Начин на употреба : Приемайте 7 капсули SHREDDED  след закуска и 7 следобедното хранене с 16-20 ун. (450-550 мл.) вода. Пийте най-малко 3,5-4 л. вода дневно. Не превишавайте 14 капсули за 24 часа 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър