Цена: 69.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN T-3 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SAN T-3 е хранителна добавка   за отслабване, която ще  стимулира производството на хормони на щитовидната Ви жлеза, ще  понижи нивото на лошия  холестерол, ще  увеличи  метаболизма Ви, ще  повиши  синтеза на протеини в тялото Ви , ще  подобри външният вид  на кожата Ви  и ще  помогне за  намаляване на излишните Ви мазнини.

С T-3, изгарянето на мазнини ще достигне до нови нива, защото T-3 наистина ще стимулира повишеното производство на хормони от щитовидната Ви жлеза, но напълно безопасно и без да попречи на естественото производство на тези хормони от тялото Ви.

 Както знаете, щитовидната жлеза е една от жлезите с вътрешна секреция в тялото Ви. Тя отделя хормони, които от своя страна задействат различни ензими, определящи всички важни процеси в тялото Ви. Ако имате наднормено тегло, може би се касае за слабо активна щитовидна жлеза. T-3 ще активира щитовидната Ви жлеза, без да заплашва нейното нормално функциониране.

Тироидният хормон, който щитевидната Ви жлеза секретира е изключително важен за изгарянето на мазнини. Казано по – просто, колкото повече количества от този хормон произвежда вашата щитовидна жлеза, толкова повече мазнини ще бъдат изгорени. Чрез приема на T-3, Вие ще поддържате високи нива от тироидния хормон, което значително ще ускори изгарянето на излишните мазнини в тялото Ви. Освен това, T-3 ще увеличи производството на протеини, което също е много важно за загубата на мазнини.

Сигурно ще се запитате, как точно работи T-3 ? Всъщност,  T-3  съдържа 99%  от съединението гугулстерон. Това вещество, значително ще подпомогне производството на тироидни хормони от щитовидната Ви жлеза, като едновременно с това няма да прекъсне или промени тяхното естествено производство. В резултат на това, T-3 ще увеличи значително метаболизма Ви, което ще подпомогне естествената загуба на мазнини.

Начин на употреба: Приема се по 1 капсула, от три до четири пъти дневно, с храната. Да не се превишава 5 капсули в период от 24 часа.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър