Цена: 95.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Tight! Hardcore 72 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 72 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Представяме Ви SAN  Tight Hardcore, най – съвършеният Фет – Бърнар, създаван някога. Tight Hardcore ще засили по безопасен начин вашият метаболизъм, ще съдейства за изгарянето на упоритите мазнини и превръщането им в енергия, ще защити мускулната Ви тъкан от катаболните процеси, ще  намали  апетита и  ще Ви предпази от  преяждане.

Формулата на Tight Hardcore събира действието на различни мощни термогенни съставки, което го правят безспорно победител в борбата с излишните мазнини. Но комбинирането на термогенни съставки, само по себе си всъщност не гарантира успех. Всички съставки във формулата на Tight Hardcore, имат почти 96% фармацевтична чистота, каето всъщност прави този суплемент толкова успешен.

Какво съдържа, всъщност формулата на Tight Hardcore?

Нека започнем с Delta 5-E. Тази съставка ще помогне за лесното освобождаване на мазнините от мастните Ви клетки и превръщането им в енергия, която Вие да използвате в тренировките си. Delta 5-E също така, стимулира активността на щитовидната Ви жлеза, защото в много случай, слабоактивната щитовидна жлеза е причина за наднормено тегло.

На второ място, Tight Hardcore съдържа Forskolin. Това съединение, също ще повиши отделянето на хормони от щитовидната Ви жлеза, но заедно с това ще засили максимално метаболизма Ви. Също така, доказано  е, че Forskolin може да съдейства за повишаване на мускулния Ви растеж.

Формулата на Tight Hardcore съдържа тирамин, хорденин и синефрин. Тези три съставки ще спомогнат за бързото освобождаване на излишните мазнини в тялото Ви, като ги трансформират в енергия. Плюс  това, тези съединения ще подтиснат чувството на глад, дори когато спазвате нискокалорична диета.

Не може да не бъдат споменати ценните съставки на Tight Hardcore, еводиамин и безводен кофеин. И двете съставки имат мощен термогенен ефект, който ще загрее тялото Ви в безопасни граници, което бързо ще изгори излишните подкожни мазнини и ще ги превърне в енергия. Заедно с това, и еводиаминът и кофеинът ще стимулират централната Ви нервна система. Това ще Ви поддържа бодри и тонизирани.

Начин на употреба : Приемайте 2 дражета Tight Hardcore до 2 пъти дневно с 8-12 ун. (220-330 мл.) вода през най-малко 6 часа. 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър