Цена: 50.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Tribuvar 1000 90 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Тестостеронът е  анаболен хормон, който има активно участие в изграждането на вашите мускули. Повишаването на нивото на свободния  тестостерон в организма Ви, ще стимулира протеиновия синтез   и ще подпомогне задържането на азот в тялото Ви. По този начин  ще се  увеличи производството на мускулни клетки, а  във вашето тяло и ще настъпи  антикатаболен процес. Освен това, тестостерона ще намали синтеза на кортизол, благодарение на което , Вие ще съхраните  постигнатите с много труд  мускули.

SAN Tribuvar 1000 е хранителна добавка на билкова основа, която спада към групата на тестостероновите бустери. Tribuvar 1000 ще  повиши  нивото на тестостерон в организма Ви и ще го направи по естествен начин, чрез натурална съставка, тъй като Tribuvar 1000 не е синтетичен продукт . По този начин, се избягват вредните странични ефекти на синтетичните продукти от този вид. Tribuvar 1000 е идеално решение за Вас, ако искате  да увеличите своята сила и мощ, да натрупате повече чиста мускулна маса, и да изведете своята тренировка на по – високо ниво. С Tribuvar 1000   вие не само ще постигнете зашеметяващи спортни постижения, но ще повишите своето самочувствие и либидо.

Tribuvar 1000 съдържа естествената съставка Tribulus terrestris  - това е билково растение, чийто екстракт ще  стимулира  естественото производство на лутенизиращ хормон в тялото Ви. Това ще спомогне за  синтезирането  на свободен  тестостерон. Чрез тази своя съставка, Tribuvar 1000   ще Ви помогне да качите честа мускулна маса и ще Ви помогне да се възстановите качествено. Това бихте постигнали и с употребата на  стероиди, но всеки знае че тяхната употреба е свързана с доста неприятни странични ефекти и последствия. Tribuvar 1000 по никакъв начин няма да застраши вашето здраве,защото е напълно натурален.

Приемайки Tribuvar 1000, Вие ще усетите зашеметяваща промяна. Това ще настъпи, когато под възсействието на Tribulus terrestris  вашият тестостерон ще се повиши. Ще започнете да чувствате енергия, която сякаш ще прелее от вашите мускули. Вие ще успявате да удължавате все повече тренировките си, а след тях вашите натрупани мускули ще остават непокътнати. Освен това, тялото Ви ще задържа повече азотен оксид. Чрез него, вашите мускули ще са по – добре захранени, тъй като азота име съдоразширяващо действие. В резултат на това, Вие ще постигнете масивна мускулна маса, на която ще се наслаждавате дълго след тренировката.

Начин на употреба: Приемайте по 1  таблетка от  Tribuvar 1000  1 час преди тренировка.За по-високи резултати могат да се приемат по още една табл.с всяко хранене.Да не се приемат повече от 6 табл. за 24 часа.

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър