Цена: 40.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN Tribuvar 500 90 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Желаете ли да повишите нивото на тестостерона си, но по абсолютно естествен начин, без странични ефекти и заплаха за здравето Ви? Ако отговора е – да, то тогава се запознайте с SAN TRIBUVAR 500 -  натурален тестостеронен стимулатор, който увеличава силата и издържливостта Ви, повишава протеиновия синтез в тялото Ви и скъсява времето за възстановяване между две тренировки.

Как може да се постигне това? Всеки бодибилдър е чувал за хормона тестостерон. Тестостеронът е  анаболен хормон, който има изключително важно значение за развитието на вашите мускули. Повишаването на нивото на тестостерон в организма Ви, ще стимулира протеиновия синтез в тялото Ви и ще стартира процес на задържане на азот. По този начин  ще се  увеличи производството на мускулни клетки във вашето тяло и ще настъпи  антикатаболен ефект. Освен това, тестостерона ще намали синтеза на кортизол, благодарение на което , Вие ще съхраните постигнатите си мускули.

TRIBUVAR 500 действа, чрез своята основна съставка Tribulus terrestris  - Вие ще получите екстракт от тази билка, който стимулира  естественото производство на лутенизиращ хормон, което по пряк начин  влияе върху синтезиране на тестостерон. Чрез тази своя съставка, TRIBUVAR 500 ще Ви помогне да качите честа мускулна маса и то бързо и качествено. Това биха направили за вас и стероидите, но всеки знае че тяхната употреба е свързана с доста неприятни странични ефекти и последствия. TRIBUVAR 500 няма такива ефекти, защото използва съставка от природата.

След  употребата  на билката Tribulus terrestris , като основна съставка на TRIBUVAR 500, Вие ще усетите сериозни промени в нивото на тестостерона Ви. Нарасналото ниво на тестостерон, ще Ви даде възможност да задържате повече азот. Така Вие  успешно ще запазите, повечето от аминокиселините, които приемате с храната. Повече задържан азот, узначава по-интензивно и дългосрочно захранване на мускулните Ви влакна. Това от своя страна предотвратява катаболните процеси след тренировка, и свързаната с тях загуба на мускулна маса.

Начин на употреба – Приемайте 1 – 2 капсули от TRIBUVAR 500, три пъти на ден по време на хранене.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър