Цена: 149.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN V-12 Magnum 1170 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 170 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SAN V-12 MAGNUM е изключително мощна формула за повишаване на мускулния растеж, която ще направи всяка ваша тренировка по – производителна от предишната, и ще Ви позволи да помпате мускули при всяка от вашите тренировки. И не само това!  V-12 MAGNUM няма равен на себе си. Това е единствената добавка, която можете да използвате преди, по време и след тренировка. С V-12 MAGNUM във вените Ви ще тече експлозивна сила, а мускулите Ви ще са зверски напомпани.

V-12 MAGNUM ще Ви запали, чрез своята CVT-3F Muscle Matrix Volumizing Technology. Тази технология е специално създадена, за да Ви помогне да достигнете зашеметяващи постижения. Благодарение на CVT-3F Muscle Matrix Volumizing Technology вие ще чувствате прилив на мускулна сила и енергия  по време на всяка тренировка, а мускулите Ви ще се възстановяват цялостно и ефективно. Вие ще сте доволни от всяка ваша тренировка и ще очаквате следващата  с нетърпение.

Какво да очаквате от приема на V-12 MAGNUM? На първо място, това е първата и може би единствена хранителна добавка, която ще работи за вас преди, по време и след тренировка. V-12 MAGNUM съдържа най – ефективните прецизно дозирани анаболни съставки, които ще направят максималното, за да натрупате мощни и големи мускули. Освен това, V-12 MAGNUM ще повиши вашата сила и издържливост, като през цялата тренировка, вие няма да чувствате нищо друго, освен преливаща експлозивна енергия. Това ще направи вашите тренировки производителни и ефективни. Друго предимство на V-12 MAGNUM е, че ще поддържа синтеза на АТФ, като по този начин ще осигури незабавно снабдяване на тялото Ви, от това изключително важно съединение.

V-12 MAGNUM може да направи всичко това, защото събира в себе си мощната сила на най - важните анаболни съставки: Аргинин, който ще спомогне за съдоразширяването във вашите мускули. Така, те ще са максимално захранении, което ще спомогне за тяхното  максимално напомване. Напомпване, което ще получавате при всяка тренировка;  Креатин, чиято експлозивна енергия, ще задоволи нуждите на вашите мускули от гориво и ще направи вашите тренировки по – продължителни. Така, вашите резултати ще са винаги главозамайва;  Таурин, който ще транспортира необходимите аминокиселини до мускулите Ви, точно когато те имат най – голяма нужда от тях; Глутамин, с чиято помощ постигнатият от вас мускулен растеж ще се запази и след тренировката, а Вие ще сте напълно възстановени.

Начин на употреба : Преди и веднага след тренировка приемайте по 1 доза от  V-12 MAGNUM , разтворена в 8 ун. (220 мл.) студена вода. Когато напреднете и започнете да свиквате със дозата, увеличете приема на 2 дози, разтворени в 16 ун. (450 мл.) студена вода и консумирайте преди, по време на и след тренировката. В нетренировъчни дни приемайте по 2 дози V-12 MAGNUM  сутрин. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър