Цена: 109.00 лв.
Марка: SAN
Код на продукта: SAN V-12 Turbo 625 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 625 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SAN V-12 Turbo е най-успешният и мощен енергогеничен и физико-променящ продукт създаван някога. Чрез V-12 Turbo, Вие ще откриете един напълно нов начин за повишаване на вашите тренировъчни резултати и постигане на перфектната мускулеста физика. Широките рамене и гръб, мускулестите напомпани ръце, вече няма да бъдат само мечта за Вас. Благодарение на V-12 Turbo Вие ще изградите огромна мускулна маса. Но не се притеснявайте. V-12 Turbo не е от онези напомпващи добавки, които съдържат големи количества въглехидрати. Забравете за това – с V-12 Turbo това е вече минало.

Какво е новото при V-12 Turbo?Този продукт използва специална патентована матрица, предназначена да увеличи вашият мускулен клетъчен обем. Освен това, тази уникална матрица ще Ви зареди с буквално чудовищна сила, за да се справите без усилие и с най – предизвикателните тренировки. V-12 Turbo ще направи вашите фитнес резултати наистина главозамайващи!

Как работи V-12 Turbo? Този продукт използва мощната сила на доказани в света на бодибилдинга съставки като:

Tri-Creatine Malate  - представлява три молекули креатин, свързани с една молекула ябълчена киселина. Благодарение на Tri-Creatine Malate , Вие ще подобрите мускулната си сила и издържливост, и ще повишите  производителността на тренировката си. По този начин, ще постигнете масивна  мускулна маса, при това без да чувствате умора, защото Tri-Creatine Malate ,непрекъснато ще Ви зарежда с преливаща енергия.

Бетаин – Той е изключително важен за хора като вас – активно спортуващи. Бетаинът ще увеличи вашата  сила и мускулен обем; ще укрепи и предпази мускулните влакна; ще подобри кръвоснабдяването на мускулите Ви.

 Таурин - Той е аминокиселина, градивен елемент  на протеина.  Една от основните функции на таурина е, да  гарантира необходимото ниво на вода в мускулните Ви клетки. Тренировките и системното физическо натоварване,  изчерпват количеството на таурин във вашите мускули. Това налага неговото допълнително набавяне. 

Аргинин алфа кето глутарат – Тази аминокиселина ще повиши производството на азотен оксид в тялото Ви. Това е сигурен начин за постигане на максимален мускулен растеж, тъй като азотният оксид действа съдоразширяващо. По този начин до мускулите Ви ще достигнат повече хранителни вещества и кръв.

Л – глутамин  - Той е аминокиселината, която е в най – големи количества в мускулите Ви. Той ще съдейства за възстановяване на гликогеновите запаси в тялото Ви. Това е много важно, тъй като недостигът на глутамин ще доведе до дехидратация на мускулните Ви клетки – твърде неприятно състояние, ако сте се трудили упорито във фитнес залата.

Начин на употреба : Разбъркайте 1 доза от  V-12 Turbo 450 мл. вода, сок или любимата ви напитка два пъти дневно с 8 часова разлика между дозите. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър