Цена: 60.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn Amino 1700 325 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 325 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

SATURN supplements Amino 1700 mg

Тялото на всеки, който тренира се нуждае от протеин. Това вещество е от огромна необходимост за мускулната Ви маса. При разграждането му се образуват аминокиселини, чиито функции са да изградят анатомията Ви. Колкото повече от тях има в даден протеин, толкова по-голяма е неговата стойност. Имайки предвид тези факти, за нас е огромно удоволствие да Ви представим един първокласен продукт, който представлява ензимно разграден суроватъчен протеин. Това е Amino 1700.

В тази невероятна спортна хранителна добавка има включено наличие и на суроватъчен протеин концентрат. Благодарение на уникалната му формула, Вие бихте могли да получите един наистина цялостен спектър от различни аминокиселини. Amino 1700 е произведен от чисти и висококачествени съставки. Протеинът в този продукт всъщност представлява белтък. Всяка една храна съдържа белтъчини. Разграждането им води до синтеза на аминокиселини, които в готово състояние се усвояват директно от Вашите мускули.

Какво може да Ви предложи Saturn Amino 1700?

Реално погледнато този неповторим продукт Ви предоставя възможност да заредите мускулите си със съществени и несъществени аминокиселини. Както е известно, те спомагат за анти-катаболното действие над Вашия организъм. Това означава, че Saturn Amino 1700 би могъл да предпази мускулните Ви влакна от разпад. Също така достатъчното количество аминокиселини означава и по-бързо време за възстановяване след тежка тренировка. Нещо, което е много важно за всички активни спортисти.

Повечето аминокиселини не могат да се произведат във Вашето тяло и трябва да се набавят външно. Също така интензивните тренировки намаляват драстично количествата на някои от тях и това може да бъде изключително нездравословно. Saturn Amino 1700 е в състояние да Ви предложи качествен и чист суроватъчен протеин, който би могъл да поднови аминокиселинните нива в тялото Ви.

Тренирайте по-усилено и по-ефективно, за да получите едно здраво и мускулесто тяло. Перфектната физика изисква жертви. Въпреки това Saturn Amino 1700 би могъл да Ви улесни в тази борба. Доверете се на този продукт и той може да Ви осигури нужната сила. 

Употреба: 2-3 таблетки преди и след тренировка

Разфасовка: 325 таблетки

 

Protein Source Material
(yielding a 90%+ true protein content per serving)
1.7 g
Protease Food Enzyme 5 mg
 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър