Цена: 57.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn BCAA-5000 500 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

BCAA-5000

Saturn BCAA-5000 100% Pure Powder Form е една наистина уникална и съвременна формула. Произведена е по всички възможни стандарти, които съществуват за спортни хранителни добавки. Някои учени дори смеят да заявят, че самата тя въвежда нови такива. Мощта на този продукт се крие в аминокиселините, които съдържа. Те са верижно-разклонените BCAA.

Saturn BCAA-5000 е способен да осигури на телата ви една силна доза от левцин, изолевцин и валин. Така Вие получавате един комплексен прахообразен продукт, който може да Ви подпомогне при по-бързото възстановяване след тежка тренировка. Тази му способност е наистина от изключително голяма важност за всеки активен спортист, атлет или бодибилдър.

Saturn BCAA-5000 е със 100% чисто прахообразно съдържание на BCAA аминокиселини. Като приемате на тази спортна хранителна добавка Вие следва да получите невероятни ефекти. Към тях се причислява възможността на BCAA-5000 да подейства анти-катаболно. По този начин може да се очаква да се намали драстично рискът от разпадане на мускулната Ви тъкан.

Валинът в BCAA-5000 подпомага Вашия мускулен метаболизъм. Изолевцинът в него може да увеличи издръжливостта Ви и освен това да увеличи енергията Ви. Левцинът, съдържащ се в тази спортна добавка, е аминокиселина, чиято роля се свежда основно до подсилване на скелетната и мускулната Ви тъкани.

Сигурно си задавате въпроса дали не бихте могли да набавите тези важни аминокиселини по друг начин. Истината е, че те или не могат да бъдат произведени от тялото Ви чрез процеса на хранене или това се случва в нищожни количества. Единственият начин да можете да си ги осигурите е чрез прием на висококачествена спортна хранителна добавка, каквато е BCAA-5000

Употреба: 5 гр - 10 гр преди и след тренировка

Разфасовка: 500 гр

Състав в 5 гр доза:

 l-Leucine2.5g

l-Isoleucine1.25g

l-Valine1.25g

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър