Цена: 27.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn BCAA 800 mg 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 кг.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

BCAA Branched-Amino 800mg 100 Capsules

Saturn BCAA 800mg Ви предоставя прецизен микс от трите най-доминиращи аминокиселини, които съществуват въобще. Това е групата на BCAA. В нея се съдържат левцин, изолевцин и валин. Уникалната формула на този продукт би могла да асистира мускулите Ви и така те да увеличат своя обем и сила. Мощта му е наистина ненадмината.

Всеки, който тренира усърдно има нужда да снабди тялото си с аминокиселини. Представителите на BCAA групата са може би едни от най-съществените, от които се нуждаете. Благодарение на тях Saturn BCAA 800mg е в състояние да Ви предложи възможност за стабилно увеличаване на мускулната Ви маса и същевременно анти-катаболно действие, което да предпази мускулите Ви от разграждане.

Всяка една аминокиселина в Saturn BCAA 800mg е със свое уникално и специфично действие. Общото между тях е, че те са способни да подпомогнат мускулната регенерация след тежка тренировка. Всъщност BCAA са така наречените верижно-разклонени аминокиселини. Saturn BCAA 800mg е със 100% чисто съдържание от тях, без каквито и да е примеси или пълнежи.

Изследванията, проведени над левцина, показват, че тази аминокиселина следва да подпомогне скелетната и мускулната Ви тъкани. С това голямото натоварване е проблем от миналото. Saturn BCAA 800mg Ви дава нужното количество левцин, за да можете да подобрите тренировката си.

Изолевцинът в този продукт подпомага телесната Ви издръжливост. Също така, благодарение на него, Saturn Supplements BCAA Branched-Amino 800mg следва да увеличи енергийните нива в тялото Ви, а това е от изключително голяма важност за редица упражнения.

Валинът е аминокиселината, за която се твърди, че е с мощно влияние над мускулния метаболизъм. Наличието ѝ в Saturn BCAA 800mg позволява на този незаменим продукт да достави достатъчно количество от нея, тъй като тя не може да бъде произведена от Вашето тяло. Също така тази спортна хранителна добавка следва да подобри хранителния Ви баланс, като го поддържа в здравословни норми. Това също се дължи на валина в Saturn BCAA 800mg

Строго характерна черта за формулата на този продукт е, че тя е единствената на пазара, която Ви предоставя съвкупността от BCAA групата в размер на 800 милиграма. Конкурентните продукти на Saturn BCAA 800mg в най-добрия случай са способни да осигурят само 500 мг от тези изключително важни аминокиселини. Това е една от най-важните причини да изберете този продукт още сега. А другата е, че благодарение на Saturn BCAA 800mg  Вие бихте могли да постигнете мускулната маса, за която сте мечтаели винаги. Направете тренировката си смислена като позволите на този продукт да Ви асистира.

Употреба: 3 капсули преди и след тренировка

Разфасовка: 100 капсули

Състав в капсула:

 

L-Leucine 350mg
L-Isoleucine 200mg
L-Valine 250mg
 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър