Цена: 37.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn BCAA Formula 2200 mg 160 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 160 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

BCAA Formula 2200 mg 160 Tablets

BCAA Formula 2200 е силна спортна хранителна добавка от последно поколение. Това, което я прави изключително необходима за всеки активно-спортуващ човек е съдържанието ѝ на важните аминокиселини от BCAA групата. BCAA Formula 2200 е също така и висококачествен източник на ензимен суроватъчен протеин. Така този продукт би могъл да осигури на тялото Ви пълния спектър от съществените и несъществените смлени предварително аминокиселини.

Действието на протеина се състои в разграждане на прости единици, които са наречени аминокиселини. Учените ги определят като структурните елементи на човешката анатомия. Колкото повече от тях има в даден протеин, толкова по-голяма е неговата стойност. В случая можем да заявим смело, че BCAA Formula 2200 е с възможно най-високата стойност за продукт от този клас. Качество, с което редица други артикули не могат да се похвалят.

Това, което BCAA Formula 2200 Ви дава е комбинацията от верижно-разклонените аминокиселини BCAA. Към тях спадат левцин, изолевцин и валин. Всяка от тях има своите уникални способности, но изследванията са категорични, че съвкупността им следва да намали времето, нужно за възстановяване след интензивна тренировка или след тежък физически труд, както и да предпази мускулната Ви тъкан от разграждане.  

Левцинът е с наблюдавано ползотворно действие над скелетната и мускулната Ви тъкани. Наличието му в Saturn Supplements BCAA Formula 2200 позволява на продукта да ги заздрави и така Вие да станете по-издръжливи на натоварвания от различен вид.

Изолевцинът в тази добавка е коректен асистент на енергийните Ви нива. Тоест по този начин BCAA Formula 2200 следва да ги поддържа в норма и дори да ги увеличи. По-важното е, че чрез тази аминокиселина, продуктът е в състояние да стимулира енергията най-вече в мускулите Ви.

Валинът предоставя на BCAA Formula 2200 възможността да подпомогне и ускори мускулния Ви метаболизъм и същевременно да наложи и поддържа стабилен хранителен баланс над тялото Ви .

Употреба : 3 пъти дневно по 3 таблетки след хранене

Разфасовка: 160 таблетки

Състав в 1 таблетка:

 

Протеин: 2200 mg
(специално обработен калциев казеинат, хидролизирани лакталбумин и колаген)

L-изолевцин: 150 mg
L-левцин: 85 mg
L-валин: 108 mg

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър