Цена: 18.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn Creatine 3 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Creatine 3, 60 Tablets

Предоставяме на Вашето внимание един изключително мощен продукт, който определено няма аналог на пазара за спортни хранителни добавки. Това е Creatine 3. Съдържа в себе си една уникална смес от трите възможно най-ефективни форми на креатин:

·      Креатин монохидрат

·      Креатин пируват

·      Креатин фосфат

Всяка една от тях позволява на Creatine 3 да бъде изключително надежден партньор на всеки атлет. Благодарение на силата на креатин монохидрата, този продукт следва да подобри физиката Ви и същевременно да доведе до постигането на една чиста мускулна маса. Изследванията показват, че възможностите му не се изчерпват само и единствено с това. Creatine 3 доставя достатъчно количество от тази креатинова форма, каквото никоя друга спортна добавка не би могла. Така следва да получите резултати още след втория прием на този продукт.

Останалите две форми на креатин, които са част от Creatine 3 подсилват неговите ефекти. Креатин фосфатът трансформира aденозиндифосфата в aденозинтрифосфат. По този начин Creatine 3 Ви дава възможност да тренирате мускулите си до една наистина максимална степен. Тоест тази съставка дава възможност на продукта да Ви осигури енергия. Креатин пируватът от своя страна е съставка, която се образува при свързването на пирогроздената киселина с креатин монохидрата.

Като цяло креатинът като съставка е с доказано действие за мускулите Ви. Също така това вещество позволява на Creatine 3 да се превърне в един ефективен хранителен източник, който да помогне на Вашето тяло. Така Вие можете спокойно да се доверите на този продукт всекидневно за здраве и за постигане на по-добри резултати във фитнес залата.

Creatine 3 следва да бъде приеман преди и след тренировка, за да може да Ви бъде наистина от полза. Препоръчително е това да става по следния начин: 3 таблетки 30 минути преди нея и 3 таблетки след нея с 200 мл вода. Използвайте Saturn Supplements Creatine 3, за да можете да се възползвате от многобройните хранителни ползи, които тази спортна хранителна добавка оказва на тялото Ви.

 

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър