Цена: 28.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn Creatine Monohydrate 500 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Saturn Creatine Monohydrate 500g

Saturn Creatine Monohydrate е това, от което се нуждае всеки активен атлет, за да получи ефективна помощ за една стабилна тренировка. Този продукт предоставя многобройни функционални изгоди. Основната съставка в него е креатин монохидрат. Характерно за нея е, че тя се произвежда от аминокиселините аргинин, глицин и метионин. Телешкото месо и рибата също могат да осигурят малки дози от нея.

Saturn Creatine Monohydrate осигурява гориво за тренировка на Вашето тяло. Ефектът се получава чрез увеличаването на АТФ (аденозинтрифосфат) в организма Ви. Това всъщност е така наречената енергийна молекула, която осигурява енергията за клетъчната функционалност. Различните анаеробни упражнения повлияват негативно на съдържанието на АТФ в тялото Ви. Saturn Creatine Monohydrate би могъл да го възстанови и да го поддържа в норми.

Тази спортна хранителна добавка не увеличава количеството на АТФ в клетката, но тя определя и забързва скоростта, с която това вещество ще бъде заместено от фосфокреатин. Това разбира се само по себе си е от изключителна голяма важност. По този начин се поддържат Вашите клетъчни енергийни нива, необходими за мускулна контракция и за мускулно възстановяване от вреди в следствие на тежка тренировка. Всичко това може да Ви бъде осигурено от мощната формула на Saturn Creatine Monohydrate.

Но това не е всичко. Saturn Creatine Monohydrate може да е и идеалната спортна хранителна добавка за цялостното подобрение на работата на тялото Ви по време на тренировка. Мощният прилив на енергия, който креатиновото съдържание на този продукт Ви осигурява, следва да Ви позволи да тренирате още по-усърдно. Saturn Creatine Monohydrate има възможност да повиши и Вашата издръжливост.

Какво получавате като закупите този продукт?

Отговорът е: Най-чистият микронизиран първокачествен креатин монохидрат, който съществува на пазара за спортни добавки. Saturn Creatine Monohydrate 500 гр е лишен от нишесте, захар, консерванти, както и всички изкуствени оцветители, овкусители и ароматизатори. Този продукт е особено ефективен, когато се приема преди и след тренировка. 

Употреба: 5 гр. преди и след тренировка. Първите 5 дни се прави зареждаща фаза от 4 пъти дневно по 5 гр.

Разфасовка: 500 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър