Цена: 38.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn Kre-Alkalyn Powder 100 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Kre-Alkalyn Powder Cherry 100 Grams

Saturn Kre-Alkalyn Powder е един изключително силен буферен креатин. Това постижение на науката съчетава в себе си полезното действие на креатин монохидрат – съставка, която е спечелила своето признание сред фитнес обществата в цял свят. Saturn Kre-Alkalyn Powder има възможност да предостави нужното количество от нея на тялото Ви, като това става чрез една революционна прахообразна формула с вкус на череша.

Надали има бодибилдър, спортист или обикновен фитнес любител, който да не желае да постигне по-големи резултати докато тренира. Благодарение на креатиновото си съдържание Saturn Kre-Alkalyn Powder подпомага това желание. Този продукт действа по следния начин: осигурява на тялото Ви достатъчно аденозин трифосфат (АТФ), който всъщност е енергийната молекула. Лимитът от него е специфичен за всеки организъм и не може да бъде надвишаван, но Saturn Kre-Alkalyn Powder има възможност да поддържа нивата в норма.

По този начин Вие следва да получите енергиен прилив. Така Saturn Kre-Alkalyn Powder е с очаквано стимулиращо действие за мускулната Ви контракция и също така е с възможност за облекчаване на потенциалните вреди след тежка тренировка, причинени на мускулната Ви тъкан. Самият тренировъчен процес изчерпва количествата АТФ, но уникалната формула на този мощен продукт следва да се намеси и да ги възстанови. Ето защо изследванията са категорични, че креатиновите продукти, какъвто е Saturn Kre-Alkalyn Powder, е желателно да се приемат след тренировка.

Но учените са постигнали съгласие и по още един въпрос, който е свързан с действието на основната съставка на продукта, в случай че е приет и преди да започнете да тренирате. Реално погледнато Saturn Kre-Alkalyn Powder би могъл да осигури достатъчно креатин на тялото Ви и то да може да създаде допълнителни влакна за повече сила. Това само по себе си Ви позволява да направите една много стабилна тренировка.

Към възможностите на Saturn Kre-Alkalyn Powder са добавени способността на продукта да подпомогне Вашия метаболизъм и да подобри цялостната работа на Вашето тяло, както и увеличаване на Вашата издръжливост. Този продукт е с много по-добра абсорбция, в сравнение с редица конкурентни добавки. Ефикасното му действие е несравнимо, а способността да бъде приеман в малки дози е едно улеснение за Вас. Saturn Kre-Alkalyn Powder е с доказано качество, което е издържало редица тестове, за да можете да сте сигурни, че ще закупите възможно най-добрия креатинов продукт на пазара.

Употреба: 1,5 гр преди и след тренировка

Разфасовка: 100 гр

Състав: Кре-Алкалин (буферен креатин), натурални и изкуствени аромати, захароза и калиев бикарбонат 

Съдържание на 1 доза (1.5 g): Кре-Алкалин буферен креатин: 1.5 g

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър