Цена: 49.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn MuscleActive Arginine 1000 mg 250 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 250 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

MuscleActive Arginine 1000mg 250 Capsules

MuscleActive Arginine е стабилна спортна хранителна добавка, която се съчетава идеално с всяка програма за ефективно заздравяване на мускулите Ви и за подобряване на атлетичното Ви представяне. Съдържа в себе си л-аргинин и л-лизин, които са важни аминокиселини. Така MuscleActive има двойно действие, което Ви позволява да получите оптимална сила и термо-подобрени предимства.

Продуктът е изчистен от вещества, които играят роля на пълнители или добавъчни елементи. Всяка доза, която приемате от MuscleActive Arginine е с гарантирано съдържание на 100% чисти аргинин и лизин в свободна форма. Мускулната Ви маса следва да нарастне внушително в следствие на употребата на този продукт, съчетана с подходящ за Вас тренировъчен режим.

Аргининът в MuscleActive Arginine спада към така наречените условно съществени аминокиселини. Характерно за него е, че тази съставка спомага за появата на азотен оксид в тялото Ви. Така MuscleActive Arginine има възможност да подейства на Вашите кръвоносни съдове, като ги отвори и по този начин се допускат по-голямо кислородно количество и наличност на хранителни вещества за Вашата мускулна тъкан.

Лизинът в продукта играе роля на антивирус в тялото Ви. Изследванията са показали, че тази аминокиселина може да е полезна в случай на херпес и остри респираторни инфекции. Благодарение на нея MuscleActive Arginine би могъл да стимулира образуването на колаген в организма Ви. Също така той може да съдейства за транспортирането на калций от кръвта в костната Ви тъкан. Освен това, заради наличието на тази аминокиселина, MuscleActive Arginine следва да Ви подпомогне да издържите повече на спортни натоварвания.

Аминокиселинното съдържание на продукта го прави ценен и незаменим източник на сила за мускулите Ви. Както е известно тези вещества играят ролята на изграждащи блокчета на мускулната Ви тъкан. Приемът на MuscleActive Arginine позволява да получите възможните полезни действия на лизина и аргинина и същевременно да произведете повече енергия. 

Употреба: 1 доза (3 капсули) на гладно с 200 мл вода 30 минути преди тренировка. За максимален резултат още 1 доза вечер преди лягане

Разфасовка: 250 капсули

Състав в доза от 3 капсули:

————————————————————
L-аргинин (като пироглутамат): 1500 mg
L-лизин (като HCl): 1500 mg

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър