Цена: 36.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn Nitric Oxide 1000
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Nitric Oxide 1000, 90 Tablets

Nitric Oxide 1000 представлява съвкупност от аргинин алфа-кетоглутарат, орнитин алфа-кетоглутарат и глутамин алфа-кетоглутарат. Самата спортна хранителна добавка се предлага под формата на таблетки, чиято структура Ви позволява да ги приемете бързо и лесно. Това, което прави Nitric Oxide 1000 много специален продукт е възможността му да Ви осигури набор от важните активатори на силата Ви. Също така този артикул би могъл да стимулира и Вашата издръжливост.

Nitric Oxide 1000 е средството, което използват огромен брой професионалисти в областта на бодибилдинга. Също така този продукт е привлякъл вниманието и на редица спортисти. Това не е случайно. Мощните съставки, които Nitric Oxide 1000 съдържа са с едно невероятно действие над тялото Ви. То се състои във възможност за изключително напомпване по време на тренировка, както и едно по-ефективно възстановяване след нея.

Аргинин алфа-кетоглутарат позволява на Nitric Oxide 1000 да има мощно амикокиселинно наличие на аргинин. Така продукта би могъл да Ви е от полза при увеличаването на мускулния Ви растеж, инсулиновите Ви нива и при предоставянето на анаболен ефект над тялото Ви. Благодарение на тази съставка Nitric Oxide 1000 се превръща в азотен бустер, чиято роля е да напомпи мускулите Ви с кръв и да повиши азотните нива в тях.

Глутамин алфа-кетоглутарат увеличава съдържанието на важната аминокиселина глутамин. Така Saturn Supplements Nitric Oxide 1000 може да Ви осигури достатъчно количество от нея и така да поддържа нивата ѝ в тялото Ви в здравословна норма. Глутаминът е важен за по-бързото Ви възстановяване след тежка тренировка и за намаляване на риска от мускулно разграждане.

Орнитин алфа-кетоглутарат е също мощен антикатаболик. Използва се в медицината при мускулни контузии и травми. Чрез него Nitric Oxide 1000 получава съдържание и на аминокиселината орнитин. Така се подсилва цялостния ефект от употребата на този невероятен спортен продукт. 

Употреба: 3 таблетки два пъти дневно с вода

Разфасовка: 90 таблетки

Хранителни стойности:

Дозировка: 3 таблетки

A-AKG (аргинин aлфа-кетоглутарат) 2985 мг

A-KIC (аргинин кетоизокапроат) 15 мг

OKG (орнитин алфа-кетоглутарат) 75 мг

GKG (глутамин алфа-кетоглутарат) 75 м

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър