Цена: 34.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn Supplements Glutamine Powder 300 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Saturn Glutamine Powder 300 гр

Saturn Glutamine Powder е една уникална азотно-балансираща формула, която действа директно на Вашето представяне по време на тренировка. Силата на този мощен продукт се крие в глутамина на прах. Това е една от възможно най-важните аминокиселини, без които желанието да бъде постигната силна и здрава физика си остава просто един неосъществен блян.

Но това може да бъде избегнато с Saturn Glutamine Powder. Тази изключително висококачествена спортна хранителна добавка би могла да възстанови глутаминовите Ви нива в норма. Защо се налага да се случи това? Защото по време на тежка тренировка Вашето тяло губи от наличността на тази важна аминокиселина и това би могло да се отрази зле на здравето Ви. Тя се среща в над 60% от тялото Ви, главно в мускулатурата.

Чрез глутамина Saturn Glutamine Powder може да подпомогне тялото Ви като подейства анти-катаболно и така да намали риска от разграждане на мускулната Ви тъкан. Също така този съвременен продукт следва да стимулира възстановяването Ви след интензивна тренировка. Saturn Glutamine Powder би трябвало да предостави на Вашия организъм една наистина съществена мускулна подкрепа.

След тежка тренировка глутаминът в тялото намалява драстично. Според някои изследвания това е до 50% от нормалното ниво. По този начин Вие сте лишени от достатъчно гориво за Вашата имунна система, а това означава, че сте потенциално изложени на рискове от различни болести и зарази. Не се тревожете повече! Saturn Glutamine Powder е с очаквана възможност да възстанови количеството глутамин в тялото Ви и така да върне имунната Ви защита в 100% работещо състояние.

Всеки уважаващ себе си бодибилдър разчита на глутамин, за да покачи своята мускулна маса. Поради тази причина Saturn Glutamine Powder се е превърнал в един наистина ценен продукт. Качеството му е наистина несравнимо и Вие бихте могли да му се доверите. 

Употреба: 5 гр преди, след тренировка и преди сън

Разфасовка: 300 гр

Състав: 100% чист Л-Глутамин

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър