Цена: 35.00 лв.
Марка: Saturn Supplements
Код на продукта: Saturn Tribex 700
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Tribex 700 90 Capsules

Tribex 700 е един мощен продукт, създаден специално за мъже. Формулата му е изключително съвременна и доставя на тялото Ви важни подобряващи тренировката Ви вещества, сред които са: Трибулус терестрис, дехидроепиандростерон (DHEA), цинк, азотен оксид и йохимбе. Всяка капсула от тази невероятна спортна хранителна добавка има възможност да осигури на Вашето тяло висококачествени екстракти от растения и подкрепящи нутриенти, за да получите реални резултати от употребата на Tribex 700.

Трибулус терестрис е важна билка, която е намерила своето приложение в медицината. Тя проявява мощни вирилизиращи свойства и така е в състояние да увеличи тестостерона в тялото Ви. Благодарение на нея Tribex 700 има възможност да въздейства над лутеинизиращия хормон и така да се достигне до естествена стимулация на Вашата хипофиза. Това само по себе си означава, че тялото Ви следва да получи по-голямо количество тестостерон, вследствие на секрецията ѝ.

Така чрез увеличеното му ниво, дължащо се на силата на Tribex 700, Вие бихте могли да получите един по-добър протеинов синтез, както и положително ниво на азотния баланс в тялото Ви. Това са изключително важни ползи, които получавате вследствие на употребата на този продукт. Tribex 700 също така е в състояние да подпомогне мускулния Ви растеж, силата Ви и най-вече да ускори времето за възстановяване след тежка тренировка.

DHEA е определен като вид стероид. В естествен вид той се произвежда от Вашата надбъбречна жлеза. При разпадането му се получават хормоните тестостерон и естероген. Така се увеличава възможността на Tribex 700 да увеличава количеството от първия от тях в организма Ви. Наличието на този стероид в тялото Ви нараства до достигане на 20 годишна възраст. Изследванията показват, че след това неговото количество започва да намалява с времето. Но Tribex 700 може да го възстанови и да го поддържа в норма.

Цинкът и йохимбето увеличават ефективността на продукта. Също така е добавен и л-аргинин. Това е мощна аминокиселина, която позволява на Tribex 700 да повиши Вашия мускулен растеж; да даде повече кислород на кръвоносните ви съдове и да достави повече хранителни вещества. Така се стимулира и производството на азотен оксид, който играе ролята на транспортер в тялото Ви. Отделно Saturn Supplements Tribex 700 съдържа от него достатъчно количества, за да го достави на тялото Ви в готов вид. И така този продукт Ви предоставя всички условия, за да започнете една стабилна тренировка. 

Употреба: 3 капсули преди тренировка или преди сън

Разфасовка: 90 капсули

Хранителни стойности в 1 доза:
Tрибулус терестрис 500 mg
Aргинин (като aлфа-кетоглутарат) 50 mg
ДЕА 25 mg
Йохимбе (като екстракт от кора) 100 mg
Цинк (като глюконат) 15 mg

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър