Цена: 135.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec 100% Whey Delite 2350 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 350 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Whey protein Delite

Whey protein Delite е продукт, за който е характерно наличието на висококачествен ултрафилтриран суроватъчен протеин. Произведен е, като са използвани премийните овкусители “Delite”. Приемайки този продукт Вие получавате не какъв е да е протеин, а именно „кралят на всички протеини”. Това е неоспоримо, защото  точно суроватъчният протеин е този, който притежава възможно най-добрия аминокиселинен профил и по-висока концентрация конкретно на BCAA групата.

Whey protein Delite е снабден с около 10% действащи протеинови микрофракции. В частност става въпрос за имуноглобулин. Така Whey protein Delite е в състояние да подпомогне работата на Вашата имунна система, за да получите ефективна защита от редица болести. Не е за подценяване способността на този изключителен продукт да стимулира ендогенното производство на глутатион, благодарение на което се постига възможно най-мощното антиоксидантно действие.

Болки в мускулите след тежка тренировка? Това е нормално и често срещано, но същевременно е и изключително неприятно. Но Whey protein Delite е снабден с ефикасни съставки, които могат да успокоят тези болки и така да се увеличи възможността Ви да се подготвите по-бързо за следваща тренировка. Аминокиселините в този продукт са най-важните и най-необходимите за Вас. Благодарение на тях получавате редица индивидуални ползи, като например по-добра издръжливост, повече енергия и други. Отделно всички те спомагат за по-качествено анти-катаболно действие и съдействат за по-бърз процес на възстановяване на мускулните Ви влакна.

Whey protein Delite е подсилен допълнително с глутамин и така продуктът съдейства за възстановяването на неговите нива в тялото Ви. Тази аминокиселина е важна, защото от нея зависи не само здравината на мускулите Ви, но и функционирането на стомашно-чревната и имунната Ви системи. Вие можете да произведете определено количество от нея, но то се изчерпва много бързо по време на тренировка. Whey protein Delite го поддържа в здравословна норма.

Повече сила и по-голяма мускулна маса. Това е, което всеки трениращ човек иска от една добавка. Whey protein Delite е тук, за да Ви подсигури точно това в комбинация от неповторим вкус. Формулата му е създадена, за да Ви улесни не само при тренировъчната Ви дейност, но и при самото приемане на продукта. Whey protein Delite е Вашият доверен партньор в битката за по-големи и ефективни тренировъчни резултати. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър