Цена: 53.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec 100% Whey Isolate 700 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 700 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Whey Isolate

Whey Isolate представлява невероятна мощна 100% протеинова формула, която съчетава в себе си микрофилтриран и ултрафилтриран суроватъчен протеин изолат в комбинация с L-глутамин, доставен чрез системата Amino Shuttle 1. Този продукт е проектиран, за да Ви достави възможно най-високата протеинова концентрация в една изключително ароматизирана добавка. Освен това Whey Isolate е подходящ за изграждане на една неповторима мускулна маса.

Продуктът съдържа в себе си важен набор от аминокиселини. Така Whey Isolate Ви осигурява мощен приток от тях. Неговата формула е определена за най-големия анаболен ускорител за синтез на протеин. Освен това уникалните протеинови източници в Whey Isolate притежават специфична кинетика за усвояване на аминокиселини. Суроватъчните пептиди в продукта активно могат да бъдат транспортирани във Вашето кръвообращение и от там да достигнат много бързо до мускулите Ви.

Whey Isolate е проектиран специално, за да подсигури една неповторима абсорбация. Така приетото съдържание от този продукт може незабавно да подейства на тялото Ви и Вие да оползотворите поетите аминокиселини изключително бързо и ефикасно. Тази способност на Whey Isolate спомага за постигане на максимален мускулен растеж, което води до повече сила.

Глутаминът в продукта съдейства за правилното функциониране на редица органи и системи в тялото Ви. От една страна тази аминокиселина е много необходима за мускулите Ви, защото ги предпазва от разпадане при тежко натоварване и същевременно им помага да регенерират много по-бързо. Така се подсилва цялостния ефект от всички аминокиселини в Whey Isolate. Но глутаминът във формулата му играе и още една много важна роля. Посредством тази съставка се подпомага имунната Ви защита, както и действието на стомашно-чревния Ви тракт. Whey Isolate освен това възстановява и поддържа в норма нивата на тази аминокиселина в организма Ви и така се подпомага естественото ѝ производство в него.

Този неповторим по вида си продукт е създаден с много ниско ниво на лактоза, мазнини и въглехидрати. Това е с цел предпазване на здравето Ви. Whey Isolate освен всичко друго може да се приеме по много удобен и лесен начин. Формулата му има специална структура, която Ви позволява да я разбъркате дори с лъжица или просто да я разклатите в бутилка. Тоест бихте могли да приготвите дневната Ви доза Whey Isolate абсолютно навсякъде, без да се налага да използвате пасатор или шейкър. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър