Цена: 245.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec 100% Whey Professional 5000 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 5 кг.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Whey Protein Professional

Whey Protein Professional е създаден като е използван най-качествения и най-ефикасен протеинов източник – ултрафилтрирания суроватъчен протеин концентрат. Но този продукт не Ви предоставя само това. В неговата могъща формула има и не по-малко ефикасния суроватъчен протеин изолат. Отделно Whey Protein Professional е подкрепен с Amino Shuttle 2 системата, благодарение на която получавате декстроза, допълнително количество глутамин и таурин.

Продуктът съдържа и допълнително левцин, както и важни храносмилателни ензими – папаин и бромелаин. По този начин Whey Protein Professional набляга на заздравяването на мускулните и скелетните Ви тъкани и същевременно подобрява работата на храносмилателната Ви система. Продуктът е с възможно най-високата биологична стойност за протеинов източник, която съществува. Отделно получавате най-доброто наличие на аминокиселини и най-вече на BCAA групата. Така Whey Protein Professional Ви съдейства за неповторим анти-катаболен ефект и редуцира времето, нужно за възстановяване от интензивна тренировка.

Анаболните киселини в продукта са с неповторима сила. Те са именно BCAA групата, аргинин и глутамин. Последната е важна за подкрепа на мускулните Ви влакна. Отделно тя се синтезира в тялото Ви, но скоростта на изчерпването ѝ е много по-голяма. Whey Protein Professional поддържа наличието ѝ в норма и освен това чрез нея Ви асистира за подпомагане на имунната Ви функционалност и стомашно-чревният Ви тракт. Аргининът е важен за снабдяване с азотен оксид и кислород и отделно с важни хранителни вещества. Whey Protein Professional спомага за стимулиране на хормона на растежа, което води до мощен мускулен растеж и подобрена мускулна маса и сила.

Продуктът Ви снабдява с имуноглобулин и така имунната Ви защита се подсилва още повече. Whey Protein Professional спомага и за облекчаване на мускулните болки след натоварен тренировъчен процес. Отделно мощната му формула съдържа една неповторима анаболна матрица, състояща се от левцин, глутамин и таурин. Един от важните ефекти е свързан с увеличен протеинов синтез. Освен това се достига до нарастване на обема на мускулните Ви клетки.

Грижата за здравето Ви е приоритет на компанията-производител на Whey Protein Professional. Ето защо този продукт е лишен от потенциално вредната съставка аспартам. Освен това съдържанието на лактоза е изключително ниско. Whey Protein Professional спомага за увеличаване на ендогенното синтезиране на глутатион, за когото се твърди, че е най-мощният антиоксидант, който се среща в естествен вид в тялото Ви. Ензимите в продукта съдействат конкретно за ефективно оползотворяване на белтъчните компоненти, които приемате с храната. 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър