Цена: 119.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec 100% Whey Protein 2350 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 2 350 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Scitec Nutrition Whey Protein

Whey Protein представлява суроватъчен протеин, който е известен с отличното си качество. Негов източник е ултрафилтриран концентрат. Освен това Whey Protein е снабден с Amino Shuttle 2, благодарение на която Ви снабдява с декстроза, глутамин и таурин. Аминокиселините, които получавате в следствие на употребата на продукта са изключително много. Сред тях са BCAA групата, състояща се от левцин, изолевцин и валин. Освен това другите аминокиселини са: аланин; аргинин; аспарингова киселина; глицин; хистидин; метионин; фенилаланин и други

На практика Whey Protein Ви снабдява с всички важни техни представители. Това увеличава многократно ползите, които този продукт може да Ви предложи. Основно Whey Protein следва да подкрепи мускулите Ви, за да увеличите драстично мускулната Ви маса и да станете много по-силни. Богатото аминокиселинно съдържание, което суроватъчният протеинов концентрат Ви предоставя, спомага за мощно анти-катаболно действие и същевременно по-малко време за възстановяване от интензивни упражнения.

Концентрацията на BCAA в Whey Protein е много по-висока в сравнение с който и да е друг протеинов източник. Тоест на практика продукта Ви помага да снабдите тялото Ви с много повече енергия, нужна за тренировъчната Ви дейност. Също така бихте могли да увеличите по един много ефикасен начин Вашата физическа издръжливост, посредством подкрепата на Whey Protein за Вашите скелетни и мускулни тъкани. Не на последно място формулата на продукта е достатъчно мощна, за да Ви помогне да постигнете неповторим хранителен баланс и също така да стимулирате действието на мускулния Ви метаболизъм.

Whey Protein е богат на протеинови микрофракции. Конкретно става въпрос за имуноглобулина, благодарение на който продуктът стимулира работата на Вашата имунна система. Whey Protein използва своите активни съставки, за да подпомогне и подобри производството на глутатион в тялото Ви. Това се случва ендогенно. Самият глутатион съдейства за постигане на мощна антиоксидантна дейност. Изследванията сочат, че именно това вещество е най-мощният антиоксидант във Вашето тяло.

Whey Protein освен това би могъл да Ви окаже и болкоуспокояващо действие. То се състои в намаляване на мускулните болки след тренировка, което е важно за старт на следващата такава. Биологичната стойност на използвания протеинов източник е възможно най-високата. Whey Protein е с ниско съдържание на лактоза, а допълнителното обогатяване с глутамин спомага за работата на имунната Ви система, стомашно-чревната и отделно помощ за мускулната. Другите възможни ползи, които бихте могли да получите при употребата на този продукт са свързани с:

·      По-добро снабдяване с кислород и азотен оксид

·      Подобрено подхранване на мускулите Ви

·      Увеличаване качеството на съня и потенциална борба с мигрена и депресия

·      Стимулиране на растежния Ви хормон за по-голяма мускулна маса и други ползи.
 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър