Цена: 16.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec 3CM 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition 3CM

3CM е силен продукт, който съдържа в себе си трикреатин малат под формата на капсули. Това всъщност е неговата основна съставка и благодарение на нея този продукт би могъл да Ви е от изключително голяма полза при тренировка. 3CM има възможност да Ви предостави една формула, която не съдържа калории и същевременно повлиява много благоприятно на мускулната Ви маса.

Този мощен продукт следва да уголеми Вашите клетки. Също така 3CM трябва да стимулира възстановяването на АТФ нивата в организма Ви. АТФ е всъщност така наречената енергийна молекула. При интензивни тренировки количеството от нея се изчерпва. Важността ѝ се дължи на енергията, която тя осигурява на Вашето тяло. 3CM има възможност да предотврати потенциалните нездравословни последици от дефицита ѝ, като я поддържа в норма.

Мощната формула на продукта има за цел и да увеличи Вашата сила. 3CM е добавка, която може да Ви помогне да тренирате много по-ефикасно и много по-усърдно. Основната ѝ съставка е смес от креатин и ябълчена киселина. Благодарение на последната 3CM е с очаквано действие над телесната Ви енергия. Тоест продукта може да Ви осигури още и още от нея. Освен това ябълчената киселина дава възможност на 3CM да подсили работата на АТФ.

Защо в тази спортна добавка е използван трикреатин малат, а не креатин монохидрат? И двете съставки са изключително ефикасни, но първата от тях има едно съществено предимство – разтваря се по-лесно във вода. По този начин 3CM не би трябвало да причини потенциални стомашни болки и същевременно следва да Ви осигури една по-добра био-разполагаемост.

Приет преди тренировка 3CM има възможност да Ви достави повече сила, за да тренирате успешно. След тренировка продукта следва да възстанови АТФ нивата. Изследванията показват, че 3CM заради наличието на креатин в себе си е способен да увеличи не само енергията и метаболизма на тялото Ви, но също така и да подобри цялостно неговата работа. Това е от особено голяма важност за всички, които спортуват или тренират във фитнес залата. 

Употреба: 3 капсули преди и след тренировка

Разфасовка: 90 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър