Цена: 26.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec AAKG 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition AAKG

AAKG е съвременна спортна хранителна добавка, която съчетава в себе си мощта на л-аргинин алфа-кетоглутарат. Тази основна съставка позволява на продукта да получи аминокиселинно действие. По този начин можете да очаквате от AAKG да увеличи мускулния Ви растеж. Продуктът се предлага под формата на капсули, които са проектирани така, че да можете да ги приемете бързо и лесно.

AAKG е в състояние да увеличи инсулиновите Ви нива. Освен това този мощен продукт от последно поколение създава анаболен ефект за тялото Ви. AAKG действа като азотен ускорител, тоест може да напомпи мускулите Ви с кръв и така да увеличи съдържанието на азот в тях. Това само по себе си означава една супер ефективна тренировка, от която да останете доволни.

AAKG използва силата на основната си съставка, за да Ви достави редица ползи. Л-аргининът в този продукт е свързан с алфа-кетоглутарат. Последният сам по себе си е важен посредник при енергийния цикъл на Кребс. Освен това изследванията показват, че той подпомага аминокиселинния метаболизъм на тялото Ви. Аргининът е мощна аминокиселина. Освен вече споменатите способности на AAKG, които се дължат главно на нея, продукта Ви позволява да получите и по-добра васкуларност.

Не е за подминаване възможността на тази добавка да подпомогне Вашето сърце, като му достави повече кислород. Това отново се дължи на л-аргинина. AAKG снабдява кислородно и всички останали мускулни клетки в тялото Ви. Поради тази причина продуктът би могъл да е изключително здравословен и същевременно от голяма полза при тренировка.

Л-аргинин алфа-кетоглутарат спада към така наречените условно есенциални аминокиселини. Изследванията посочват, че той е предшественик на азотния оксид. Ползите от тази съставка са много и незаменими. Все повече спортни добавки се произвеждат на базата на тази аминокиселина. Но лидерът е един – това е AAKG. Изберете го и вижте на какво може да е способно тялото Ви във фитнес залата!

Употреба: 4 капсули преди тренировка

Разфасовка: 100 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър