Цена: 30.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Acid Killer 120 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Acid Killer

Градивният елемент на карнозина е бета-аламин. Вашето тяло се нуждае от него. Карнозинът стимулира невротрансмитърната дейност на организма Ви. Също така това вещество е с доказани антиоксидантни свойства и така следва да се бори със свободните радикали и да намали вредата от тях. Заради важността му е създадена една специална спортна хранителна добавка, която да поддържа достатъчно количество в тялото Ви. Името на този мощен продукт е Acid Killer.

Основно съдържа бета-аламин и л-хистидин. Благодарение на първата съставка Acid Killer подпомага образуването на карнозин в скелетните Ви мускули. В частност това вещество се натрупва в най-силната част от тях, а именно бързо издърпващите се мускулни влакна. Действието на Acid Killer може да стимулира повишението на положителните йони и да забави спада на pH. По този начин продукта би трябвало да увеличи Вашата способност да работите по-дълго и по-усърдно.

Стимулиращото действие над производството на карнозин, което Acid Killer указва на тялото Ви е важно за борбата с натрупаната млечна киселина в работещите Ви мускули. Л-хистидинът в този продукт е силна аминокиселина, която е важна както за малки деца, така и за активно спортуващи възрастни хора. Наличието ѝ в Acid Killer му позволява да подпомогне още повече нарастването на количеството карнозин в тялото Ви.

Когато употребявате тази мощна спортна хранителна добавка не съществува риск от увеличаване на теглото Ви. Също така не следва да се опасявате от възможност за подуване, докато приемате Acid Killer. Качеството на този продукт е гарантирано и в него Вие няма да откриете абсолютно никакви стимуланти. По този начин вероятността за странични ефекти, които те могат да Ви причинят, е сведена до абсолютния минимум.

Acid Killer е лишен от допълнителни съставки, които да попречат на ефективната му дозировка. При производството на този продукт са съблюдавани всички стандарти, които съществуват в международен мащаб. Така можете да сте сигурни, че в Acid Killer няма никакви забранени вещества. Преборете се по-ефективно с млечната киселина в мускулите Ви. Дайте шанс на Acid Killer да се справи със свободните радикали в тялото Ви и да редуцира мускулната Ви умора.  

Употреба: 4 гр преди тренировка

Разфасовка: 120 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър