Цена: 14.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec ALA 50 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 50 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition ALA

ALA е изключително мощна спортна хранителна добавка. Силата си тя черпи от основната си съставка, която е алфа-липоева киселина. В една дозировка от ALA има 250 милиграма от нея. Това, което е важно да се знае за този продукт е, че той има възможност да Ви осигури един изключително силен антиоксидантен ефект. Вие се нуждаете от това.

ALA следва да се пребори със свободните радикали във Вашето тяло. Тяхната вреда би могла да е много голяма и да навреди на здравето Ви. Тази спортна добавка, обаче е с възможност да попречи това да се случи. Самата основна съставка в продукта в естествен вид може да се произведе и от Вашето тяло. Въпреки това, при определени условия, количеството ѝ може да намалее. Точно тук се намесва ALA като го възстановява в норма.

Така тази спортна добавка съдържа в себе си един коензим, чиято сила е научно тествана и доказана. ALA може да подпомогне Вашия въглехидратен метаболизъм и да повлияе положително на биохимичните реакции, които са част от цикъла на Кребс. Възможността на алфа-липоевата киселина да е както водоразтворима, така и мастноразтворима съставка я нарежда сред най-силните антиоксиданти, които науката познава. Ето защо ALA е толкова мощен продукт, чиито ползи за Вашето здраве са несравними.

Тази спортна добавка има и още една способност – тя следва да поддържа производството на енергия от тялото Ви, както и да засили функционирането и чувствителността на Вашия инсулин. Освен това ALA би могла и да:

·      Понижи кръвната захар в тялото Ви – нещо от особено голяма важност при диабетиците

·      Балансира захарните нива

·      Съдейства при гликация

·      Подпомогне при определени условия лечението на глаукома

·      Стимулира възстановяването на Вашия черен дроб

·      Подпомага в някои случаи лечението на катаракта

·      Съдейства за балансирането на Вашия холестерол

·      Подсилва Вашето сърце и кръвоносна система и други

Всичко това ALA дължи на алфа-липоевата киселина в нея. Сами виждате какво бихте могли да получите, ако изберете този продукт. ALA е това, от което Вашето тяло се нуждае. Дайте му го! 

Употреба: 1 капсула дневно с храната

Разфасовка: 50 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър