Цена: 26.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec ALC 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition ALC

ALC е продукт, който съдържа в себе си важната съставка ацетил л-карнитин. Това е ацетилирана форма на карнитина, която има възможността да премине лесно и ефективно през кръвно-мозъчната Ви бариера. Така тя може да стартира една каскада, увеличаваща Вашите невротрансмитери (допамин, ацетилхолин) и да подейства благоприятно против спадане на тестостероновите Ви нива след тренировка.

ALC е важен продукт, защото може да подпомогне Вашата мозъчна дейност. Най-важната способност на тази спортна добавка е свързана с ефективното и сигурно изгаряне на излишните Ви мазнини. Това само по себе си означава, че ALC би могъл да е Вашия личен помощник в стремежа да постигнете по-стегнато тяло, без ненужни килограми.

ALC има възможност да окаже на тялото Ви един силен анаболен ефект. Важен момент при действието на тази добавка е способността ѝ да подкрепи Вашите мускулни влакна и така да ги предпази от потенциално разграждане в следствие на тежка тренировка. Тази черта на продукта е от особено голяма важност за всички активно спортуващи хора. Това се постига чрез снижаване на количеството кортизол в тялото Ви.

ALC би следвало да подкрепи и Вашата концентрация. Изследванията проведени над този продукт показват, че при определени условия Вие бихте могли да възприемате по-бързо. ALC също така е с очаквано действие над Вашите реакции. Те следва да се подобрят и така времето, нужно за тях да бъде намалено значително. Според някои учени основната съставка на ALC му позволява да забави процеса на застаряване.

Тази добавка би могла да подпомогне и работата на Вашето сърце. Това се постига чрез премахването на излишните мазнини и възможността на ALC да предотврати появата на нови такива. Това се дължи на силата на л-карнитина в този невероятен и ефективен продукт от последно поколение. Изберете ALC и започнете войната с излишните мазнини и килограми още днес!

Употреба: 2-3 пъти на ден по 1 капсула

Разфасовка: 60 капсули

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър