Цена: 55.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Alkaly-X 660 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 660 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Alkaly-X

Alkaly-X е една формула, която съчетава в себе си последния технологичен писък при спортните хранителни добавки. Възможността ѝ да Ви предостави един увеличен мускулен растеж, както и достатъчни условия за по-бързо възстановяване я прави несравнима с редица други продукти от този клас. Уникалността на Alkaly-X се състои в съставката KreAlkalyn ®, която е доказано възможно най-стабилната креатинова форма в света.

Какво съдържа Alkaly-X? Отговорът на този въпрос е лесен: Важни висококачествени съставки, сред които са:

·      KreAlkalyn ®

·      Бета аланин

·      Л-аргинин алфа-кетоглутарат

·      Л-цитрулин малат

·      BioPerine® - мощен абсорбатор

Alkaly-X подпомага Вашето pH и така се предотвратява трансформирането на чувствителния креатин в безполезен такъв. Благодарение на биоперина в този продукт, се постига максимално усвояване и увеличаване на потентността. Също така се премахват всички възможни странични ефекти. Мощното трио: Бета аланин, Л-аргинин алфа-кетоглутарат и Л-цитрулин малат придава на Alkaly-X способност да повиши нивата на азотен оксид в тялото Ви и така да се стимулира вазодилатацията.

Тези вещества също така позволяват на продукта да увеличи мускулния карнозин, който сам по себе си е мощен и супер ефективен за подобряването на Вашата сила и представяне. Така Alkaly-X би могъл да се справи и с умората Ви. Креатинът в този невероятен продукт увеличава Вашите енергийни нива, главно при мускулите Ви. Така Вие бихте могли да станете по-издръжливи и по-силни. По този начин Alkaly-X може да Ви бъде от огромна полза докато тренирате.

Освен всичко споменато досега, този продукт може също така да:

·      Посредничи естествено при протичането на цикъла на Кребс

·      Оптимизира Вашето кръвообращение

·      Снабди мускулите Ви с важни хранителни вещества, вода и кислород

·      Стимулира секрецията на инсулин и да зареди отново запасите Ви от гликоген, благодарение на включения в Alkaly-X уникален въглехидратен полимер Vitargo ®, както и други възможни ползи.

 

Употреба: 1 доза преди тренировка

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър