Цена: 45.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Amino 5600 500 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Amino 5600

Amino 5600 е една мощна формула от последно поколение, която съдържа в себе си един пълен спектър от важни аминокиселини. По този начин тази спортна добавка е в състояние да осигури на тялото Ви полезни елементи, които са научно определени като „структурните вещества на човешката анатомия”. Amino 5600 е продукт, чиято основна цел е да подпомогне растежа на Вашата мускулна маса.

Диетите понякога могат да причинят смаляване на мускулната Ви тъкан. Изследванията определят тези периоди като критични за Вашето тяло. Поради тази причина се нуждаете от добавка, която има възможност да поддържа мускулната Ви маса и същевременно и да я увеличи. Такъв продукт е Amino 5600. Мощта му е толкова голяма, че е възможно да помогне на организма Ви да издържи и на възможно най-тежките тренировки.

Amino 5600 съдържа в себе си следните аминокиселини:

·      Л-аланин – подпомага глюкозния синтез в тялото Ви и увеличава Вашата работоспособност по време на тренировка

·      Л-аргинин – важна е за функционирането на хипофизата Ви. Също така е прекурсор на азотния оксид. В спорта тази аминокиселина е необходима за повече сила, енергия и напомпване на мускулите Ви. Стимулира и растежния Ви хормон, както и помага при загубата на мазнини.

·      Л- аспарагинова киселина – подпомага производството на тестостерон

·      Л-цистеин – подкрепя тъканите Ви

·      Л-глутаминова киселина – снабдява тялото Ви с глутамин, който е важна аминокиселина с анти-катаболно действие

·      Глицин, хистидин, лизин, метионин, фенилаланин, пролин, серин, треонин, триптофан и тирозин – важни аминокиселини, които подсилват ефекта на Amino 5600 и същевременно спомагат за по-бързото Ви възстановяване след тренировка

·      BCAA аминокиселините (валин, изолевцин и левцин) – чрез тях Amino 5600 съдейства за подсилване на мускулната и скелетната Ви тъкани, както и поддържа хранителния баланс в тялото Ви. Също така, благодарение на наличието им тази добавка следва да увеличи енергийните Ви нива и да подсили Вашата издръжливост.

Amino 5600 е проектирана специално, за да достави максималната подкрепа за Вашето тяло. Така Вие бихте могли да изградите една внушителна мускулна маса и да ускорите представянето си по време на тренировка. Формулата на Amino 5600 е с възможно най-добрата структура, така че да получите ефективна дозировка. Спектърът аминокиселини, които този изключителен продукт Ви осигурява, е получен от възможно най-висококачествения суроватъчен протеин, който науката познава.

Изберете Amino 5600 и ще имате възможност да дадете на тялото си всички незаменини аминокиселини, от които то се нуждае. Тренирайте по-усърдно и по-ефективно. Погрижете се за Вашите мускули и те биха могли да Ви се отблагодарят с уникален растеж. Всичко това може да е Ваше и се дължи на ефекта от употребата на Amino 5600.

Употреба:Приемайте 1-3 дози преди и след тренировка, а също и преди лягане вечер.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър