Цена: 47.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Amino Magic 500 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 500 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Amino Magic

Представяме Ви един много специален продукт, представляващ анаболна и енергийна аминокиселинна матрица. Това е Amino Magic. Благодарение на тази спортна хранителна добавка Вие бихте могли да увеличите Вашата мускулна маса и най-вече производителността на мускулите Ви. Amino Magic също така Ви позволява да трансформирате изцяло тялото си, като този ефект би могъл да се постигне, когато добавката е съчетана с подходящ тренировъчен режим.

Този продукт е създаден като са комбинирани Важни аминокиселини. В частност Amino Magic съдържа следните съставки:

·      Глутамин – чрез него Amino Magic следва да Ви подейства като мощен анти-катаболик и същевременно да стимулира процеса на регенерация на мускулите Ви след интензивна тренировка.

·      Таурин – дава сила на Amino Magic Ви бъде от помощ при редица метаболични процеси и същевременно да увеличи Вашия клетъчен обем. Така следва да получите по-голяма плътност и по-голям размер на мускулите Ви, както и по-голям техен обем.

·      Левцин, изолевцин и валин – чрез представителите на BCAA групата Amino Magic би трябвало да подпомогне Вашите мускулна и скелетна тъкан, енергийните Ви нива, мускулния Ви метаболизъм, хранителния Ви баланс и цялостната Ви издръжливост.

·      Аргинин – осигурява на Amino Magic способността да подхрани Вашите мускули с важни хранителни вещества и да им осигури кислород. Това е един мощен прекурсор на азотен оксид.

·      Карнитин – чрез него Amino Magic е с възможност да пренесе мастните киселини през клетъчната Ви мембрана и да ги изгори в митохондриите. Така се доставя енергия на тялото Ви и същевременно то се изчиства от ненужните продукти в следствие на преработката на мазнините.

·      Лизин – тази аминокиселина участва в производството на карнитин. Същевременно тя спомага за поглъщането на калция и съдейства за образуването на колаген в тялото Ви. Чрез нея Amino Magic може да е полезен за Вашите кости и стави.

·      Орнитин – работи съвместно с аргинин и така се подпомага мускулния Ви растеж. Благодарение на тази съставка Amino Magic е в състояние да увеличи количеството на инсулин и хормона на растежа в тялото Ви.

·      Комплекс за по-добра абсорбация – съчетава в себе си патентованата формула Bioperine® и веществото нарингин. Така Вашият организъм би могъл да приеме по-бързо и по-ефективно Amino Magic.

Ето на това е способен този невероятен и изключително съвременен продукт. Доверете му се и Вашето тяло може да стане по-здраво и по-силно в сравнение с преди. Важен фактор за максималната ефективност от Amino Magic е да тренирате качествено и усърдно. Тази добавка би могла да Ви улесни и същевременно да Ви достави дълготрайни резултати. 

Употреба: 1-2 дози дневно - 30мин. преди тренировка и една след тренировка.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър