Цена: 60.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Anabolic Kickstart 1060 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 1 060 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Anabolic Kickstart

Anabolic Kickstart е спортна хранителна добавка, чието предназначение е свързано с едно по-бързо настройване на Вашето тяло в режим за изграждане на мускули след тренировка. При обикновени условия тогава следва да действат редица катаболни процеси, но този продукт е способен да ги неутрализира. Така Anabolic Kickstart може да Ви осигури стимулиране на Вашия анаболизъм и същевременно да спре катаболизма.

Уникалността на тази спортна добавка се състои в оптималното комбиниране на два от най-добрите източници на протеин, които съществуват – казеин и суроватъчен протеин. Първият от тях е с характерно по-бавно действие, но благодарение на него Anabolic Kickstart е в състояние да Ви осигури един постоянен поток от аминокиселини в рамките на 7-8 часа. В казеина се съдържат представителите на BCAA групата, които са верижно-разклонените аминокиселини левцин, изолевцин и валин. Така Anabolic Kickstart следва да Ви помогне в процеса на подсилване на скелетната и мускулната Ви тъкани и същевременно да получите по-добър мускулен метаболизъм и увеличени енергийни нива. Не е за изпускане и възможността да получите и един наистина стабилен хранителен баланс, както и по-бързо време за възстановяване след тежка тренировка.

Суроватъчният протеин в Anabolic Kickstart е с характерно изключително високо качество. Чрез него Вие бихте могли да получите комбинация от важни и незаменими аминикиселини, както и други вещества, от които Вашето тяло се нуждае. Характерно за този протеинов източник е, че той се усвоява изключително бързо от организма Ви и така би трябвало да получите силно ускорен синтез на Вашите тъкани. Тези характеристики на суроватъчния протеин го правят наистина достоен да е част от мощната формула на Anabolic Kickstart.

На практика тази спортна хранителна добавка осигурява на тялото Ви следните вещества:

·      BCAA аминокиселин

·      Аланин, аргинин, цистин, аспарагинова киселина, глутаминова киселина

·      Глицин, хистидин, лизин, метионин, фенилаланин

·      Пролин, серин, треонин, триптофан и тирозин

Така Anabolic Kickstart е способен:

·      да подсигури анаболното състояние на тялото Ви

·      да предпази мускулите Ви от разграждане

·      да Ви осигури качествено възстановяване след тежка тренировка

·      да стимулира подхранването на Вашите мускули с кислород и важни хранителни вещества

·      да подпомогне Вашата издръжливост и много други възможни ползи

Употреба: 1 доза (2 мерни лъжички) веднага СЛЕД тренировка

Разфасовка: 1060 гр

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър