Цена: 210.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Anabolic Whey 4000 гр
Наличност: В наличност
Разфасовка: 4 000 гр.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Scitec Nutrition Anabolic Whey

Anabolic Whey е продукт, чиято роля е да снабди Вашето тяло с един висококачествен източник на протеин – суроватъчния. Така Вие бихте могли да получите силна доза от важни за Вашата тренировка вещества. Anabolic Whey използва представител на млечните протеини. Това означава, че тази спортна хранителна добавка е възможно да стимулира изграждането на една мощна мускулна маса и същевременно да подпомогне борбата с излишните телесни мазнини.

Изследванията, проведени на действието на Anabolic Whey показват, че този продукт, благодарение на активните си съставки, би могъл да подобри цялостното Ви здраве. Това не е случайно и се дължи на изключително високата биологична стойност на протеиновия източник в продукта. Вие не можете да си осигурите нужното количество суроватъчен протеин само от храна. Нуждаете се от качествена спортна добавка, която да Ви го предостави. Не се чудете повече – решението за Вашите проблеми от това естество може да бъде Anabolic Whey.

Съдържанието на продукта е следното:

·      Суроватъчен протеин в концетрирана форма, съдържащ лактоглобулин, лактоферин, лакталбумин и имуноглобин протеинови фракции

·      Калий

·      Натрий

·      Л-глутамин и таурин

·      Млечен протеинов концентрат, който представлява суроватъчен протеин изолат

·      Ксантанова гума и други допълнителни съставки

По този начин можете да сте сигурни, че закупувате една мощна спортна добавка, която е снабдена с всички важни за Вас аминокиселини и проеинови микрофракции. Anabolic Whey може да бъде виновникът за Вашия увеличен мускулен обем. Невероятният вкус на продукта е незаменим. Възможността на Anabolic Whey да бъде разбъркана изключително бързо и лесно във вода, мляко или друга течност е наистина завидна.

При употребата на Anabolic Whey следва да получите следното:

·      Увеличена сила и мускулен растеж

·      По-голяма издръжливост

·      Подобрен анаболизъм

·      Висококачествен протеинов източник

·      Увеличен мускулен обем

·      Подобрен метаболизъм

Изберете този невероятен продукт още сега!

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър