Цена: 42.00 лв.
Марка: Scitec Nutrition
Код на продукта: Scitec Arthroxon 108 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 108 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

 

Scitec Nutrition Arthroxon

 

Arthroxon е една авангардна формула, която подпомага работата на Вашите стави и съединения. Този изключително съвременен продукт представлява матрица, съчетаваща в себе си шест важни компонента. Arthroxon включва нови съставки в допълнение към обичайните за добавка от този клас. Предлага се под формата на капсули, чиято структура Ви позволява да ги приемете бързо и лесно.

Активното съдържание на Arthroxon е следното:

·      Глюкозамин сулфат

·      Хидролизиран колаген тип II от пилешка гръдна кост

·      Хондроитин сулфат

·      Метилсулфонилметан (МСМ)

·      Хиалуронова киселина

·      NEM®

 

Чрез глюкозамин сулфат Arthroxon може да подпомогне тялото Ви в случай на артрит. Така тази добавка следва да подсили течността около Вашите стави и да подобри силата и здравината им. Arthroxon е с наблюдавано мощно действие и при облекчение на различни болки в областта на колената. Тази добавка има възможност да подсили Вашия ставен хрущял и да го направи по-издръжлив.

Това, с което Arthroxon изпреварва значително конкурентните продукти е съставката NEM®. Тя представлява естествена мембрана от яйчена черупка. Структурата ѝ е идентична на тази при човешките кости и стави. Благодарение на нея Arthroxon може да ги подсили още повече и това е напълно възможно да се постигне само в рамките на 7-10 дни след първоначалния прием на добавката. Тази способност на Arthroxon го прави несравним с редица други продукти, при които ефекта идва едва след няколко седмици, а е възможно този срок да достигне и до месеци.

Наличието на колаген тип II позволява на Arthroxon да Ви предложи едно по-ефективно решение за изграждане на хрущялен протеин и колаген в ставния Ви хрущял. Изследванията показват, че именно това вещество съдейства за получаването на 50% от протеините в хрущялите Ви и до 90% от колагеновите връзки, конкретно в ставните хрущяли.

Arthroxon засилва своето действие, благодарение на наличието на хиалуроновата киселина в него. Така продуктът следва да действа по-ефективно при заздравяването на ставните Ви хрущяли. Освен това Arthroxon може да увеличи притока на синовиална течност, чието предназначение е да смазва Вашите стави.   

Употреба: 5 капсули дневно с храната

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър